1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak obrazu na oryginalnym kablu vga ale dźwięk jest.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Krzysiekx27, Sierpień 8, 2010.

  1. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam. Tak jak w temacie. Jeszcze dziś rano grałem na tym kablu bez niczego potem wyłączyłem konsolę i amen. dźwięk działa ale obrazu nie ma. Mam na niego 6 miesięcy gwarancji ale nie chcę go odsyłać bo jutro umówiłem się z kolegami na xbox party a tv mam do d*py. Może to moja wina. Ostatni raz jak go wypinałem z monitora to robiłem to nie uważnie i nie wiem może uszkodziłem wejście vga? Na takim nieoryginalnym kablu vga wszystko jest ok no ale jak już pisałem jest nieoryginalny wiec obraz jest rozmyty a kolory wyblakłe.Pomocy
    Podaję link do aukcji jakby ktoś chciał zobaczyć co kupiłem
    http://allegro.pl/item1165022560.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
    miałem podobnie, w moim przypadku padł kabel, wymieniłem po problemie
     
  4. wawrzyn18

    wawrzyn18 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kielce
    proponuje sprawdzić na kablu suwak TV/HDTV może ktoś bez twojej wiedzy przypadkowo przesunął na np. HDTV a konsola śmiga na TV. U mnie tak było jak poraz 1 podłączyłem konsolę i się wystraszłem. Okazało się że było na HDTV
     
  5. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ale to nie jest kabel do tv tylko vga do monitora a jeśli jest taki suwak to gdzie?
     
  6. Pinernals

    Pinernals Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeżeli na innym kablu wszystko działa, to widocznie kabel się zepsuł i nic na to nie poradzisz. Wawrzynowi się chyba kable pomyliły, bo kable VGA nie mają żadnego suwaka. Wymień kabel, albo odeślij na gwarancję
     
Wczytywanie...

Poleć forum