1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak obrazu na przełączniku KVM

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Krzysiekx27, Maj 12, 2011.

  1. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Kupiłem taki przełącznik i wszystko gra jak jest podłaczony do kompa wtedy łądnie wyśiwetla itp ale jak przełączam sie przyciskiem na przełączniku na xboxa to nie ma obrazu w ogóle tylko czarny obraz i dioda na monitorze mruga tak jakby komp był wyłączony a monitor wciąż działał - właściciele monitorów samsunga wiedzą o co chodzi. Jakieś pomysły? ktoś na tym forum pisał że mu to działa no to moze sie podzieli wiadomościami.
    BTW jak przełączam sie na monitor to rozdzielczość trafia szlag i mogę ustawić max 1600 x 1200 a mój monitor to 1680x1050

    Mogę dodać zdjęcia jeśli to w czymś może pomóc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mass95

    mass95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2008
    Posty:
    136
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sandomierz
    spróbuj w innej kolejności podłączyć kable do przełącznika. u mnie dopiero któraś z kolei kombinacja dała porządany efekt :)
     
  4. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    próbowałem już zamienić miejscem xboxa i kabel od komputera więcej kolejności już chyba być nie może
     
  5. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tobie też na początku nie działało ?
     
  6. mass95

    mass95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2008
    Posty:
    136
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sandomierz
    tzn. ja miałem przełącznik na 2pc i konsole i wtedy musiałem dobrze kolejność podłączyć i działało, ale jeśli masz tylko dwa wejścia to nie ma innej możliwości raczej..
     
Wczytywanie...

Poleć forum