1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

brak obrazu na tv dźwięk jest

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kirahenks, Listopad 17, 2010.

  1. kirahenks

    kirahenks Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam problem mianowicie od zakupienia xboxa miałem go na kablu HDMI, niestety teraz tv poszedł na gwarancję i chcę podłączyć Xsa do tv kineskopowego przez kabel composite, ale niestety nie mam obrazu natomiast dźwięk jest, może ktoś poradzić co może byc nie tak.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na tym kabelku masz takie kolorowe wtyczki.zobacz czy ktoras nie jest zle wpieta.
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    sprawdź podłaczenie biała i czerwona wtyczka to dźwięk ,żółta to obraz
    i do takich gniazd w TV podłacz ,a następnie na pilocie wybierz A/V lub w
    menu TV ustal wejście sygnału z xboxa
    może też być problem ze zbyt dużą rozdzielczością którą masz ustawioną w xboxie
    wtedy;

    zresetuj ustawienia obrazu -

    wciśnij klawisz sync na konsoli
    i trzymając go włącz konsolę
    i nie puszczaj zanim się
    nie uruchomi całkowicie.
     
  5. kirahenks

    kirahenks Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprawdziłem kable podłączone dobrze,
    spróbowałem z trzymaniem przycisku sync na konsoli - zero efektu,
    spróbowałem też z przytrzymaniem Y i prawego spustu - także nic,
    jakieś inne pomysły?
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  7. kirahenks

    kirahenks Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale w przypadku ana/hana na hdmi by tez nie działało
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    no ale on nie napisał czy próbował na hdmi pod innym tv
     
Wczytywanie...

Poleć forum