1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak obrazu po podłączeniu hdmi

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez polex9, Czerwiec 28, 2013.

  1. polex9

    polex9 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć

    Jestem nowy na forum i mam pytanie . Kupiłem konsole xbox 360 na płycie Jasper. Podłączylem do telewizora Samsung HD Ready za pomoca kabla hdmi . Jednak nie wyswietla się obraz , ekran jest czarny i info "brak takiego trybu" . Przez component HD wszystko smiga jak nalezy . Co jest grane ? Zmieniłem rozdzielczość wyswietlania w konsoli na 720 P i dalej nic - tylko info brak takiego trybu ( czarny ekran) . Mają może Panowie i Panie jekies pomysły . W konsoli nie ma opcji zaznaczenia wyjscia sygnału .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Podczas odpalania konsoli trzymaj wciśnięte Y i RB - zresetuje się rozdzielczość do ust. fabr. - próbowałeś ??

    Spróbuj na innym kablu , innym TV ...
     
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  5. polex9

    polex9 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie ma opcji zródła w konsoli . Ale znalazłem rozwiazanie , ten ktos który mi sprzedał konsole miał ustawione HDMI na 1080 P a mój TV HD Ready obsługuje 720P. Jak do tego doszedłem ? Podłączyłem konsole pod TV Full HD obraz był i przestawiłem na tryb 720 . Po podłączeniu do HD Ready śmiga HDMI aż miło ( dużo lepsza jakość niż po HD Component ) . Ale swoja drogą żeby taki sprzęt nie miał zmiany źródła w ustawieniach i musi dochodzić do takich kombinacji . Dzięki za zainteresowanie i pozdrawiam . Temat zamknięty.

    Jabar ma rację :))

    Edytuj posty, a nie pisz jeden pod drugim.
    Jesteś świeżakiem - upmnienie słowne, nast. razem WARN ! - Jabar
     
Wczytywanie...

Poleć forum