1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak obrazu przy wlaczaniu konsoli

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez szoch, Lipiec 30, 2013.

  1. szoch

    szoch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Witam

    Mam taki problem ktory pojawil sie z nikad. Konsolka normalnie dzialala az tu pewnego dnia ja odpalam a tu brak obrazu . Probowalem na kilku tv i kilkoma kablami HDMI wiec to nie ich wina. Tylko cos z konsola. Normalnie sie wlacza swieci sie to zielone oczko i nic wiecej. TV niby widzi ze cos jest podlaczone ale wyskakuje brak sygnalu. Prosze o pomoc. Jak by to mialo znaczenie to mam slimke.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Hana ?? Gpu ?? Uyebane....
    Sprawdz zwykly kabel av

    Wysyłane z mojego LG-P700 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum