1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak obrazu w TV (HDMI)

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez #PCMR, Luty 25, 2012.

  1. #PCMR

    #PCMR Ryżownik V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2007
    Posty:
    239
    Polubienia:
    167
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Opole
    Mam taki problem. Nagle (grałem, wyłączyłem konsole wszystko ok, na nastepny dzień jak odpaliłem to już tylko czarne tło było) xbox przestał wyświetlać obraz przez hdmi w moim TV, jest tylko czarne tło, w drugim tv działa bez problemu.
    Można by spokojnie postawić na uwalone wejście hdmi w TV ale wszystkie inne urządzenia działają z wyjątkiem tego xboxa... jakieś rady?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jaki masz TV full HD czy HD Ready?
     
  4. #PCMR

    #PCMR Ryżownik V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2007
    Posty:
    239
    Polubienia:
    167
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Opole
    Ten na którym nie działa jest HD Ready, ten na którym działa FULL HD - zmieniałem na 720p na działającym tv i z powrotem podłączałem i dalej to samo.
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    a próbowałeś z inną rozdzielczością np. 480p lub 1080i
     
  6. #PCMR

    #PCMR Ryżownik V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2007
    Posty:
    239
    Polubienia:
    167
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Opole
    Tak, nawet próbowałem jakąś tam kombinacje przycisków na padzie przy włączaniu, żeby zresetować ustawienia i nic się nie zmieniło.
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    może w TV coś się przestawiło że nie widzi x-a przez HDMI
     
Wczytywanie...

Poleć forum