1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak obrazu w xbox 360 jasper

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Milees, Sierpień 11, 2015.

  1. Milees

    Milees Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    witam mój stary xbox dostał rroda więc odkupiłem od kolegi xbox w wersji jasper i jest problem bo konsola uruchamia się przez pada i przycisk kręca sie te zielone diody ale nie ma obrazu np jak nacisne przycisk A na padzie to sie tacka wysunie jak wloze plyte to slychac ze czyta plyte z tego co wiem konsola jest przerobiona ale nwm jaka to przerobka i caly czas dzialala prosze o pomoc model telewizora to samsung le19b541c4w
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    Podpinasz przez av czy przez hdmi ???
     
  4. Milees

    Milees Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    przez kabel component , mam 2 takie kable i na obydwu nic
     
  5. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    w tv masz dobrze ustawione zeby odbieral z componenta ??? kable dobrze podlaczone ?? Jesli tak spróbuj przez HDMI
     
  6. Milees

    Milees Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    wcześniej miałem xboxa i odbierał przez component wszystko podlaczone dobrze a nie posiadam hdmi
     
  7. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    kup kabel hdmi bo moze gniazdo od av jest walniete
     
  8. Milees

    Milees Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    właśnie ogarnąłem że działa wszystko dobrze na tych 3 standardowych kablach (czerwony biały zółty) ale na component nie , a na tych 3 grafika to koszmar ;/ i jest tak na obu kablach
     
  9. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    No 3 kable to sie nadaja do starego tv bez hdmi. Zainwestuj z 15zl na hdmi i bedzie git.
     
  10. Milees

    Milees Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    dobra z tym sb poradziłem a teraz 2 pytanie jak wywalić blokade rodzicielską???
     
  11. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    No jak kolega Ci nie poda, to zostaje tylko programator wyciągniecie NANDU i odczytanie. Albo metoda na chybił- trafił
     
  12. Milees

    Milees Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    dobra nie ważne z tym też juz sb poradziłęm kod 0000 zadziałał
     
  13. Milees

    Milees Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    a jeszcze pytanie czy jak mam przerobioną konsole to mogę podłączyć do neta ? nie w celu grania tylko jak np są jakieś update albo przeglądanie internetu ?
     
  14. Milees

    Milees Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    albo czy jak mam przerobioną konsole to czy moge grać np w fife ultimate team którą mam orginalną ?
     
  15. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    Przeróbka Lt (napęd) czy rgh ??
     
  16. Milees

    Milees Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    szczerze to nie wiem ale chyba lt bo działają mi piraty a ziomek mowi że on jak oddawał do naprawy napęd to mu odrazu przerobili bo chciałwięc chyba lt
     
  17. Milees

    Milees Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    i nie mam zamiaru grać online na piratach tylko jak już to orginałach
     
  18. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    Jesli kopie gier masz na plytach to masz lt. Tylko kwestia czy 2.0 czy 3.0. Jeśli 3.0 to na razie nie ma aktualki która usunie przeróbke i możesz śmiało podłączać, jeśli lt2.0 to aktualizacja dasha może wywalić przeróbke.
     
  19. Milees

    Milees Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    a jak to sprawdzić jakie jest lt ?
     
  20. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    Nie da rady tego spradzić. Ewentualnie można sprawdzić jak masz gre nagraną pod LT2.0 albo LT3.0. Inaczej nie sprawdzisz.
     
  21. Milees

    Milees Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    to w takim razie jak sprawdzić jak nagrana gra ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum