1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

brak obrazu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez radek96zmc, Sierpień 1, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. radek96zmc

    radek96zmc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Kupilem ostatnio xboxa 360 , dzisiaj go podlaczylem i chcialem wlaczyc ale po uruchomieniu konsoli obraz na tv sie nie pojawia. Czy trzeba cos jeszcze wlaczyc pilotem np ? Co zle robie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kablem hdmi podłączasz? Źródło w tv zmieniłeś? Dźwięk jest?

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
    1 osoba to lubi.
  4. radek96zmc

    radek96zmc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, hdmi podlączam. Dzwieku nie ma , a jesli chodzi o źrodlo to moglbys napisac jak to zmienic?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    W instrukcji tv poszukaj :)

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
    1 osoba to lubi.
  6. Link88

    Link88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Na pilocie szukaj SOURCE :)
     
    1 osoba to lubi.
  7. radek96zmc

    radek96zmc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No ok, jak zmienic zrodlo wiem, tylko teraz na jakie?
     
  8. Link88

    Link88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Zobacz pod jakie gniazdo podpinasz, hdmi sa oznaczone numerami.
    Pozniej ustaw takie zrodlo na TV.
     
    1 osoba to lubi.
  9. radek96zmc

    radek96zmc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobilem, jak mowicie i wyskakuje "brak sygnalu".
     
  10. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kabel hdmi masz dobry? Sprobuj na innym podlaczyc.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
    1 osoba to lubi.
  11. radek96zmc

    radek96zmc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na drugim jest to samo. Kabel mysle, ze dobry. Xbox jest uzywany, ale sprzedawca zapewnial, ze wszystko jest sprawne
     
  12. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    To sprawdz jeszcze na innym tv, albo na innym kablu, np tym co byl w zestawie.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
    1 osoba to lubi.
  13. radek96zmc

    radek96zmc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzisiaj już nie mam mozliwosci sprawdzenia na innym tv, ale jutro to zrobie i dam znac.

    EDIT:
    Dobra, juz sobie poradzilem. Dzieki wszystkim za pomoc.

    Edytuj posty - Jabar
     
  14. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    To moze podzielisz sie z innymi w czym byl problem.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum