1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak obrazu

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Seaborg93, Wrzesień 26, 2008.

  1. Seaborg93

    Seaborg93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , grałem sobie dziś po szkole na moim x na tv , następnie poszliśmy do kumpla bo ma większy tv żeby sobie pograć , podpięliśmy go , ale tak jak by go nie wykrywało ;/ ,nie ma obrazu i dźwięku nie ma nic a diody świecą normalnie , proszę o szybką pomoc i jeszcze jedno , gwara nie wchodzi w grę bo ixtreme
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Odp: Brak obrazu

    Może by tak napisac jaki tv jaki kabel to nie forum dla wróżbitów.
     
  4. Seaborg93

    Seaborg93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Brak obrazu

    sorki , jestem troche wnerwiony , tv crt ok 15 cali , kabel normalny , nie mam hdmi ,mam starszą wersję premium ,
     
  5. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Odp: Brak obrazu

    Te 15 cali to ten wiekszy tv ? Jesli to crt to przelaczyłes na kablu z hd na tv bo jesli masz premium to w komplecie jest kabel component.
     
  6. Seaborg93

    Seaborg93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Brak obrazu

    ten 15 to mniejszy a większy też crt i nie zmieniałem nic w kablu , ten telewizor u kumpla to hitachi z angli kiedyś jak podłączył kompa to mu grafika siadła możliwe że przez ten tv nie ma obrazu ?? a i jeszcze coś teraz jak go włączę i ruszam kablem to na tv miga niebieski ekran jak ruszam kablem a przedtem jak grałem to miałem od czasu do czasu takie poziome paski
     
  7. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Odp: Brak obrazu

    podczas uruchamiania konsoli przytrzymaj synch buton (taki mały biały na przodzie konsoli) zresetują się ustawienia i ponownie będziesz miał obraz.
     
  8. Seaborg93

    Seaborg93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Brak obrazu

    nic nie pomogło ale najprawdopodobniej to wina kabla więc kupię nowy :) temat do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum