1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

brak obrazu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kicajos, Styczeń 19, 2011.

  1. kicajos

    kicajos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, czytalem pare postow na ten temat ale w sumie nie jestem pewien jakie rozwiazanie pasowaloby do mojego problemu.

    mam jaspera, nie mam gwarancji, wszystko chodzi ok, wczoraj jeszcze z kolega w fife gralismy ale poniewaz nie gram duzo obecnie to chcialem siostrze pozyczyc konsole zeby sobie pograla. jeszcze u siebie na tv zainstalowalem lego batmana i zanioslem do salonu podpiac do tv. po wlaczeniu nie bylo obrazu ani dzwieku, swiecila sie dioda na padzie i na xb normalnie, padem na slepo tez moglem wylaczyc. pomyslalem ze to moze wina kabla wiec wzialem stary kabel i probowalem podpiac przez euro i czincze i dalej nic. wzialem konsole do siebie, podpialem przez hdmi i ten sam problem. probowalem ruszac kablem, dociskac go do konsoli i tv, bez efektu. cos tam ktos pisal o jakims ANA HANA zimnych lutach i innych sprawach, wiec jesli to to, to prosilbym o jakies instrukcje do wykonania. a przy okazji, poniewaz w sumie sprzedac chcialem konsole to ile warta bylaby w takim stanie a ile naprawiona, to konsola ze stycznia 2009, z dyskiem 60gb, przerabiana
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zlewozmywak

    zlewozmywak Banned

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mława
    Wyjście zdechło na 90%
     
  4. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja miałem ostatnio podobnie popsuło mi się wejście HDMI ale te AV działa odrazy ci mówię że wymiana tego wejścia się nie opłaca HDMI i AV są połączone
     
  5. kicajos

    kicajos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie mam obrazu ani na hdmi na obu tv ani na av. chyba ze ty mowisz ze popsulo ci sie tylko hdmi, av dzialalo i nie naprawiasz hdmi bo musialbys to zrobic razem z av i sie nie oplaca bo dziala. mi nie dziala w ogole, jakiego rzedu koszty naprawy sa tego? czy moglo sie cos poluzowac w konsoli przy przenoszeniu?
     
  6. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wątpię to by było zbyt piękne żeby coś się poluzowało a co do naprawy to wydaje mi się że 200zł w górę w serwisie no chyba że kupić te wejscia osobna z konsoli na części
     
  7. kicajos

    kicajos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a naprawy nie mozna jakos domowym sposobem? bo wole zaryzykowac i zepsuc calkiem chyba niz dawac 200zl do konsoli wartej obecnie 400-500
     
  8. keicaM85

    keicaM85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Poszukaj filmików na YT. Ale radze samemu nie majstrować.
     
  9. xboxowner

    xboxowner Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja kiedys mialem podobny problem i nie lezala wina po stronie wejscia tylko w ustawieniach obrazu mi sie cos przelaczylo napisalem na forum i ktos mnie pokierowal ile razy pdaem w ta nacisnac i jak do tych ustawien wejsc i dalem rade i nie byla to wina wejscia bo raczej to nie mozliwe ze tak od zaraz mialo sie wejscie zj... skoro u ciebie niedawno jeszcze pykała
     
  10. kicajos

    kicajos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ktos moglby rozwinac ten temat? co tam poklikac na slepo? tez mi sie wydaje ze moze cos takiego byc bo zostawilem konsole siostrze i mogla cos wylaczyc przypadkiem. albo z tymi filmami na yt jeszcze moze ktos mi powiedziec czego szukac?
     
Wczytywanie...

Poleć forum