1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak obrazu

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Młody Raperek, Listopad 25, 2011.

  1. Młody Raperek

    Młody Raperek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siemka!

    Mam problem z konsolą , otóż konsola się włącza lecz tak jak zawsze dookoła znaczka power zamigały zielone diody teraz nie , tylko świeci się znaczek power , no i głównym problemem jest to , że nie ma obrazu na TV i dźwięku też nie . Napęd normalnie się otwiera , gdy naduszę synchro na konsoli(połączenie pada) to diody zaczynają migać dookoła znaczka power i po chwili łączy się normalnie z padem , ale obrazu nie ma. Sprawdzałem już na kilku kablach i kilku TV i nadal to samo :/ Wiecie co to mogło by być ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    sprawdz kablem hdmi i zwykłym jak masz taką możliwość , może uszkodzony kabel lub gniazdo w tv lub konsoli
     
  4. GROL

    GROL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak jesteś na kablu Component to przesuń ten przełącznik na wtyku z HDMI na AV
     
  5. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    GPU się odkleiło rebailing albo reflow.
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    nie pisał nic o czerwonych diodach ,więc raczej nie rrod
     
  7. Serwis24lw

    Serwis24lw Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    150
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    rrod nie musi wywalic zeby bylo wiadomo, ze gpu do roboty.

    Chocby nawet sytuacja, ze dzwiek jest a obrazu niet.
     
  8. Młody Raperek

    Młody Raperek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sprawdzałem już na HDMI , zwykłym Scart potem AV i na końcu VGA i nic zero reakcji , nie ma obrazu i dźwięku... Rroda nie ma , bo konsola normalnie się włącza .
     
  9. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Jaka data produkcji?
     
  10. Młody Raperek

    Młody Raperek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    2008-05-27 więc to Falcon. Aha zapomniałem dopisać , jest to konsola tutaj od jednego użytkownika z forum który montował na własną rękę RGH i mu się nie udało tzn spalił ścieżkę , którą udało mi się naprawić , lecz konsola właśnie zachowuje się jak opisałem wyżej.
     
  11. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    To obejrzyj płytę główną, to jest ważna informacja.
     
  12. Młody Raperek

    Młody Raperek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Obejrzyj płytę główną tzn coś dokładniej na tej płycie ? Bo tak już całą obejrzałem no i nigdzie żadnych zwarć itp nie widzę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum