1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak obrazu !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nico41, Listopad 13, 2012.

  1. nico41

    nico41 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam . Moja konsola normalnie działa . . . Włączam component ... są dźwięki z konsoli ... LECZ NIEMA OBRAZU ! . Pomóżcie ...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Zmień na mniejszą rozdzielczość. Jaki masz TV/monitor? HDReady czy FullHD
     
  4. timomar

    timomar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A konsola posiada wyjście HDMI ?

    -----------------------------
    Masz wersje Core a wiec bez HDMI :witless:
    Jeśli stało się to nagle a konsola nie zgłasza błędów to prawdopodobnie serwis i wymiana/naprawa ANA/HANA :grumpy:
    No chyba że coś poprzestawiałeś w ustawieniach wtedy spróbuj rady @novy66.
     
  5. nico41

    nico41 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam Arcade i mam wejscie HDMI . TV mam FULLHD
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Na wtyczce ktrora wchodzi do xboxa jest przełacznik tv hdtv
     
  7. nico41

    nico41 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Czy ten przełącznik masz w położeniu HDTV? Spróbuj podłączyć konsolę do TV kablem HDMI.
     
  9. dawidc6

    dawidc6 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nysa
    Jak masz telewizor z HDMI lepiej podłączyć kablem hdmi
     
  10. malawi

    malawi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    226
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    a wczesniej działała czy kupiłeś i od poczatku tak jest?
     
  11. nico41

    nico41 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wczesniej dzialala normalnie . . .
     
Wczytywanie...

Poleć forum