1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak odczytu abgx - battlefield 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Utyk, Październik 24, 2011.

  1. Utyk

    Utyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Siemano.

    Pobrałem dziś bf3 i niestety jak zawsze nic ze sobą nie gra. Otóż oto odczyty mojego abgx;a

    ImageShack Album - 2 images

    Macie jakiekolwiek pomysły ? ściąganie od nowa ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jest to xgd3 i na nic sie zda abgx. nie sprawdza on nowych obrazów gier. trzeba czekać aż wyjdzie nowa wersja apuki co wypalać wg poradników na forum
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  5. Utyk

    Utyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
  6. matii909

    matii909 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Prawdopodobnie flaguje konsole . Było tak samo jak w przypadku Forzy (zabezpieczania civ )
     
  7. Utyk

    Utyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
  8. Natirus

    Natirus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bełchatów
    B moze oznaczac chipset MTK albo Bulk albo Black
    zalezy co sprzedawca ma na mysli, jak sie go nie spytasz to nie bedziesz pewny
     
  9. Utyk

    Utyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    A co powinienem ja mieć na myśli pytając się sprzedawcy ?

    Pytać się tego sprzedawcy ? Czy jest to to czego szukam ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum