1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak odczytu pamieci masowej

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pamporoi, Grudzień 13, 2012.

  1. pamporoi

    pamporoi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Mam problem zakupilem PESa 2013 i podczas uruchomienia zaaktualizowalem mojego dasha z 2.0.13599 na 2.0.15774 i od tamtej pory pisze mi ze brak pamieci masowej i nic nie moge zainstalowac;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    bo nowszy dash potrzebuje więcej miejsca musisz albo zmienić tą pamietać na większą lub kupić dysk.
     
  4. pamporoi

    pamporoi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale mialem do tej pory 250GB pamiec wiec co mam zrobic?
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    a nie masz tej pamieci masowej zawalonej czymś?
     
  6. pamporoi

    pamporoi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie no wlasnie nic nie mialem tam zainstalowane ale jak wchodze na pamiec to pisze brak nie wiem czy aktualizacja pomoze czy co?
     
  7. Rafał Jakuć

    Rafał Jakuć Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    pierwszo wyczysc pamiec podreczna. jak to nic nie da to pendrive i zgraj savy + profil. potem format dysku i powinno hulać.
     
  8. pamporoi

    pamporoi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale jak wyczyscic ta pamiec podreczna jak na niej nic nie ma? save-ow tez wiec nie rozumiem
     
  9. Rafał Jakuć

    Rafał Jakuć Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    tak zwane cache. wchodzisz w ustawienia pamiec masowa, najezdzasz na swoja pamiec, wciskasz Y i wybierasz wyczyść pamieć podręczną. jak to nic nie da to zformatuj dysk z poziomu konsoli!
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Brak odczytu pamieci masowej

    Widzi ci dysk? Jeśli tak to ile pokazuje wolnej pamięci?

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum