1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BRAK ODCZYTU PŁYTY pomocy:(((((

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wixon83, Czerwiec 17, 2011.

  1. wixon83

    wixon83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam pojawił sie u mnie mały problem z nagrywaniem gier na xboxa. wszystko ładnie pieknie sie nagrywa ale jak juz wkładam płyte do Xboxa to niestety wyskakuje komunikat ze nie mozna odczytac płyty przetrzyj sciereczka czy cos w tym stylu:(((((((
    stało sie to juz drugi raz i nie wiem za bardzo o co chodzi pierwsza gra było L.A NOIRE a teraz duke forever:( nie wiem czy potrzebuje jakiejs aktualizacji????? prosze o pomoc i dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Standardowe pytanie: na jakie płyty nagrywasz? Jak verbatimy i nie działają, to może laser się skopał. Jaki masz ixtreme i dash?
     
  4. wixon83

    wixon83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    własnie to jest dziwne ze na verbatimach i inne gry mi działaja tylko nie te nowe. ja niestety nie znam sie wogóle na tym wszystkim i nie wiem jak to sprawdzic jaki jest ixtreme i dash..
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ustawienia systemu ---> ustawienia konsoli ---> dane systemowe.
     
  6. wixon83

    wixon83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    oki mam ale nie wiem co jest co??
     
  7. wixon83

    wixon83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    D:2.0.12655.0-K:2.0,12625,0 (BK:2.0,1888,0)
    E:01E6-2fD@-6A63-9732
    X;767F-5675-8C7B-49D6 Z TEGO JESTES W STANIE COS POWIEDZIEC??
     
  8. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Cofnij i podaj co masz napisane w "interfejs główny: "
     
  9. wixon83

    wixon83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Biezace ustawienia Interfajs główny ;2,0,12625,0 i to chyba wszystko
     
  10. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Masz 12625 , na tym dashu wszystkie gry muszą działać. Jaką masz przeróbkę??
     
  11. wixon83

    wixon83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    własnie nie wiem i nie wiem jak sprawdzic
     
  12. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    To chyba logiczne, że skoro wszystkie stare gry działają, a dwie ostatnio nagrywane nie działają, to problemy leżą po stronie nagrywarki
     
  13. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie sprawdzisz tego, to trzeba wiedzieć :D zapewne to było dawno więc pewnie osoba przerabiająca by nie pamiętała, ale jeśli masz możliwość możesz zapytać. Zmieniasz wave w grach czy ściągasz i od razu nagrywasz? albo tak jak kolega wyżej napisał - nagrywarka się sypie. Jeśli ci nie szkoda płytki to możesz nagrać jeszcze raz jakąś grę, którą już masz, i która działa, wtedy będziesz pewny, czy to na pewno wina wypalarki.
     
  14. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Moim zdaniem wina nagrywarki ,bo pewnie nagrywał tak jak zawsze .

    Rozbierz nagrywarkę ,wyczyść laser i będzie ok ,na jakiś czas.

    Ps.
    Mało innych informacji ,ale można się domyślać.
     
  15. wixon83

    wixon83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrywarka jest ok bo lapa kupiłem zaledwie 3miesiace temu. dowodem na to ze działa jest to ze chwile pózniej nagrywałem CRISIS 2 i wszystko działa.. sprawdzałem po sćiagnieciu programem abgx360 i wszystko jest idealnie ale po nagraniu na Verbatima niestety nie odczytuje, dałem tez ta sama płyte koledze zeby sprawdził ale u niego tez nie działa a konsole były kupione w tym samym czasie i robione w tym samym miejscu... Dowiedziałem sie ze przeróbka jest IEXTRIME mowi wam to cos??
     
  16. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie mówi bo nie ma czegoś takiego jak iextreme
     
Wczytywanie...

Poleć forum