1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak odczytu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tunsar, Styczeń 3, 2012.

  1. tunsar

    tunsar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam pisze ponieważ mam taki problem i nie wiem co może być przyczyna ze moja konsolka nie czyta wszystkich gierek np Batelfield 3 fifa 11 kupiłem dzisiaj kilka gierek starszych i tamte działają a te 2 wymienione akurat nie a u mojego kuzyna śmigają jak talala
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wchodziłeś na live ostatnimi czasy?
     
  4. rasdel

    rasdel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A konsola przerabiana?
    Podłączana do internetu?
     
  5. tunsar

    tunsar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    re

    tak podłączona do neta i wchodziłem na live wczoraj jakieś upgrade mi się wgrało czy coś takiego
     
  6. tunsar

    tunsar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    re

    nie wiem czy przerabiana kupiłem ją używano z komisu i normalnie konsolka jest szara a menu wydaje mi się z xbox 360 tego czarnego nowego
     
  7. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No to kolego masz zaktualizowane tablice dae.bin i bez lt 3.0 ani rusz.
     
  8. tunsar

    tunsar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kurcze i co mam teraz zrobić ?
     
  9. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wgrać najnowszego dasha (o ile go nie posiadasz), Wykonać flash na LT 3.0 i hulaj dusza. Gry przepuszczasz przez abgx360 1.0.6 i ogień.
     
  10. tunsar

    tunsar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a koleszko możesz w tej sprawie mi pomoc to zrobić??
     
  11. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeśli nie umiesz przerabiać a czujesz się na siłach to tu masz poradnik: http://xboxforum.pl/firmware-napedo...-liteon-ixtreme-1-91-jungleflasher-98709.html. Jak rezygnujesz to zanosisz do "zawodowego" gościa co przerabia konsole i on Ci wgra LT 3.0 i najnowszego dasha za 50 zl. Co do abgx360 to proszę bardzo: http://xboxforum.pl/aktualnosci-f9/nowy-abgx-108655-3.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum