1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak opisów gier w FSD3, są tylko okładki

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MateuszR, Kwiecień 23, 2014.

  1. MateuszR

    MateuszR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej!

    Jak robicie, żeby wyświetlały wam się opisy do gier w bibliotece gier?

    Jak wgram grę i potem daję daję "Refresh Artwork" to wczytuje mi się tylko okładka i tło, zaś w miejscu na opis i wydawcę jest "Not available". Nie tylko dla pojedynczych gier, ale dla wszystkich, które mam (58), sytuacja wygląda tak samo.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Z przeglądarki z pc się musisz połączyć z fsd i samemu opisy pododawać.
     
  4. MateuszR

    MateuszR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli nie ma jakiegoś szybszego, automatycznego sposobu?

    Tak jak mowisz dodałem już sobie 20 opisów, tylko że jest to monotonne...
     
  5. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    Nie trzeba tak. W FSD wystarczy zmienić region na polski i od razu będą opisy po polsku.

    Pomogłem ?
    Daj PRZYDATNE ! Dzięki.
    Wysłano z iPhone 5s !
     
    1 osoba to lubi.
  6. MateuszR

    MateuszR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej, a mógłbyś mi sprecyzować gdzie dokładnie to ustawić? W ustawieniach FSD nie widzę nic związanego z regionem, jedynie w zakładce "Marketplace Options" ustawia się tam kraj (Marketplace lokale), ale to chyba nie o to chodzi.
    W oryginalnym dashu mam ustawione w opcjach język "polski" i region "Polska", także gry uruchamiają mi się po polsku.

    Jedynie właśnie to nie ma tych opisów, i nie tyle że są po angielsku czy coś, tylko wogóle ich nie ma - tylko napis "Not available"
     
  7. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie do każdej gry opis jest..
    Wtedy należy samemu z przeglądarki wpisywać/wklejać.
     
  8. MateuszR

    MateuszR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja nie mam do żadnej z 58... Zrozumiałbym gdyby brakowało kilku opisów (kilku okładek mi brakowało to sobie wrzuciłem), ale żeby brakowało wszystkich? Do jakich gier w takim razie są opisy? :)
     
  9. MateuszR

    MateuszR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ma ktoś jakiś pomysł? :)
     
  10. MateuszR

    MateuszR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zgodnie z poradami użytkownika @frytas16 ustawiłem region w Marketplace na polski, jednak nie pomogło.
    Dodam, że mam pomyślnie powiązane FSD3 z kontem na jqe360, ale dlaczego pobiera mi jedynie okładki i tło, bez opisów gier?
     
  11. reqsheeker

    reqsheeker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ja mam problem podobny co kolega wyżej, gdy próbuję dodać opis w przeglądarce to po kliknięciu save ucina go a gre przenosi do folderu hidden games ... jakieś pomysły ?
     
  12. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1202
    Polubienia:
    223
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Może w obu przypadkach reinstal fsd do coś da
     

Wczytywanie...

Poleć forum