1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak opisów gier w FSD3, są tylko okładki

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MateuszR, Kwiecień 23, 2014.

  1. MateuszR

    MateuszR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej!

    Jak robicie, żeby wyświetlały wam się opisy do gier w bibliotece gier?

    Jak wgram grę i potem daję daję "Refresh Artwork" to wczytuje mi się tylko okładka i tło, zaś w miejscu na opis i wydawcę jest "Not available". Nie tylko dla pojedynczych gier, ale dla wszystkich, które mam (58), sytuacja wygląda tak samo.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Z przeglądarki z pc się musisz połączyć z fsd i samemu opisy pododawać.
     
  4. MateuszR

    MateuszR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli nie ma jakiegoś szybszego, automatycznego sposobu?

    Tak jak mowisz dodałem już sobie 20 opisów, tylko że jest to monotonne...
     
  5. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    Nie trzeba tak. W FSD wystarczy zmienić region na polski i od razu będą opisy po polsku.

    Pomogłem ?
    Daj PRZYDATNE ! Dzięki.
    Wysłano z iPhone 5s !
     
    1 osoba to lubi.
  6. MateuszR

    MateuszR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej, a mógłbyś mi sprecyzować gdzie dokładnie to ustawić? W ustawieniach FSD nie widzę nic związanego z regionem, jedynie w zakładce "Marketplace Options" ustawia się tam kraj (Marketplace lokale), ale to chyba nie o to chodzi.
    W oryginalnym dashu mam ustawione w opcjach język "polski" i region "Polska", także gry uruchamiają mi się po polsku.

    Jedynie właśnie to nie ma tych opisów, i nie tyle że są po angielsku czy coś, tylko wogóle ich nie ma - tylko napis "Not available"
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie do każdej gry opis jest..
    Wtedy należy samemu z przeglądarki wpisywać/wklejać.
     
  8. MateuszR

    MateuszR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja nie mam do żadnej z 58... Zrozumiałbym gdyby brakowało kilku opisów (kilku okładek mi brakowało to sobie wrzuciłem), ale żeby brakowało wszystkich? Do jakich gier w takim razie są opisy? :)
     
  9. MateuszR

    MateuszR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ma ktoś jakiś pomysł? :)
     
  10. MateuszR

    MateuszR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zgodnie z poradami użytkownika @frytas16 ustawiłem region w Marketplace na polski, jednak nie pomogło.
    Dodam, że mam pomyślnie powiązane FSD3 z kontem na jqe360, ale dlaczego pobiera mi jedynie okładki i tło, bez opisów gier?
     
  11. reqsheeker

    reqsheeker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ja mam problem podobny co kolega wyżej, gdy próbuję dodać opis w przeglądarce to po kliknięciu save ucina go a gre przenosi do folderu hidden games ... jakieś pomysły ?
     
  12. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Może w obu przypadkach reinstal fsd do coś da
     
Wczytywanie...

Poleć forum