1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak osiagniec w nowych tytulach

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bezelex, Styczeń 17, 2013.

  1. bezelex

    bezelex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Siemianowice Śląskie
    Witam ! W nowych grach typu far cry 3 , cod:blops II czy halo 4 nie aktywne sa osiagniecia . Gram ofc. na kopiach , lt 3.0 , najnowszy dash , nagrywane zwykla . Czyja jest to wina ? Pozdro !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    A na starszych tytułach wszystko jest ok?
     
  4. bezelex

    bezelex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Siemianowice Śląskie
    Tak , sa naliczane . Gdy wchodze np. na osiagniecia w fc3 to mam tylko animacje ladowanie i tak w kolko , a gre ukonczylem wiec pare ach by wpadlo . Dziwna sprawa .
     
  5. bezelex

    bezelex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Siemianowice Śląskie
    Nikt nie mial takiej sytuacji ?
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    zrób tak połącz się z xbox live. albo jak się łączyłeś już skasuj konto i przywróc może pomoże. Konto możesz też na pendrive przerzucić. i wyczyść pamieć podręczną
     
    1 osoba to lubi.
  7. bezelex

    bezelex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Siemianowice Śląskie
    Pomoglo pobranie profilu ale czy jest mozliwosc wymuszenia zaliczenia osiagniec np. jak juz sie ukonczylo gre ? Bo np. uruchomilem far cry 3 to tylko 2 osiagniecia przyznalo , a gre mam skonczona w 98 % ?
     
  8. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    musisz grać od nowa niestety to ci zaliczy teraz już.
     
Wczytywanie...

Poleć forum