1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak plików gry - RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez solisie, Czerwiec 27, 2014.

  1. solisie

    solisie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2014
    Posty:
    94
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam.

    Pobrałem grę w partach tak jak na załączonym obrazku:
    [​IMG]
    Po wypakowaniu wszystkich partów za pomocą "wypakuj tutaj" pojawił się folder tak jak na załączonym obrazku:
    [​IMG]
    Gdy wszedłem do folderu zobaczyłem takie o to pliki:
    [​IMG]
    Dodałem więc plik ISO który znajdował się w folderze do programu exiso-GUI tak jak na załączonym obrazku:
    [​IMG]
    Po wciśnięciu przycisku GO! w programie pojawił się taki oto komunikat:
    [​IMG]
    Wyłączyłem więc program. Następnie wszedłem do folderu "xbox wypakowane" gdzie znajdował się folder tak jak na załączonym obrazku:
    [​IMG]
    Wszedłem więc do niego i ku mojemu zaskoczeniu zamiast plików gry zobaczyłem pusty folder tak jak na załączonym obrazku:
    [​IMG]

    Z góry dziękuje i przepraszam za ten problem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    foto ci nie działają.
     
  4. solisie

    solisie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2014
    Posty:
    94
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    W jaki sposób ?
     
  5. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Spróbuj w inne miejsce to zrobić tzn inny folder. Albo ściągnij inny programik do przerabiania . Lub przerób do GOD
     
    1 osoba to lubi.
  6. solisie

    solisie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2014
    Posty:
    94
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak przerobię do GOD to będę musiał pliki gry przekopiować na dysk aby zagrać ? Osobiście bardziej pasuje mi XEX ponieważ mogę od razu odpalić grę z pendrive :)

    Edit: Zmienienie folderu w zakładce "Select a destination" nie pomogło :(

    Edit 2: Zmienienie programu pomogło :) Nie wiem czemu te programy tak grymaszą... co ściągnę jakąś grę trzeba zmieniać program :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum