1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

brak pliku default.HEX na nagranej kopii

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marcoss18, Grudzień 9, 2011.

  1. marcoss18

    marcoss18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    elo, nagralem auta 2 na plytke emtec 8,5 gb programem cloneCD przy predkosci 2-2,4x
    jednak Xbox mi gierki nie widzi. Zauwazylem ze na plycie kolegi w innej gierce jest plik "default.hex" w moich autach tego nie ma. czemu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    a sprawdzałeś czy ta gra AUTA 2 działa u kolegi ?
     
  4. marcoss18

    marcoss18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie sprawdzalem. ale widze ze na wszystkich kopiach kolegi sa pliki default.hex a na moich autach tego pliku nie ma (pierwszy raz nagrywalem)
    gdzies cos wyczytalem ze na plycie musi byc oznaczenie DL .. to prawda?
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    jeżeli nagrywałeś na płycie 8.5GB to chyba logiczne że ta płyta to Dvd-DL
    spróbuj nagrać grę IMGBurnem, program został praktycznie stworzony do nagrywania płyt DVD-DL i śmiało mogę powiedzieć że z winy programu żadnej płyty mi nie spaliło. A CloneCD jest do Du*y że tak się wyrazę, ludzie którzy nagrywają w IMGBurnie nie skarżą się na problemy z płytami - skarżą się Ci od CLONE'a.
    pozdro, daj znać jak Ci poszło
     
  6. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    raczej default.xex
     
  7. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zawsze nagrywam clonecd i nigdy nie miałem problemu, chyba, że z mojej winy, to właśnie imgburn jest do du*y że się tak wyrażę, nie raz i nie dwa zwalił mi płytę więc powiedziałem dość, a temat o błędach w nagrywaniu imgburn'a nie ma końca na tym forum, a błędy takie, że nie wiadomo o co biega.
     
  8. marcoss18

    marcoss18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    oou, wybacz. rzeczywiscie .xex
    kumpel mi polecil clonecd i tego sie bede trzymal. ale musze sie sam nauczyc nagrywac a nie chce na darmo kasy na plytki tracic. czy to jest wina EMTEC'a ? ze nie stworzyl pliku default.XEX ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum