1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

brak pliku *.dvd - jakie parametry przy XBG3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krakow2000, Październik 29, 2011.

  1. krakow2000

    krakow2000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam
    Mam plik ISO z grą (taki się zassał) i chciałem utworzyć plik *.dvd aby imgburn nagrać ale nie wiem jakie parametry mają być "LayerBreak" bo dla "starszych" gier było "LayerBreak=1913760" a nie wiem jaki jest dla tych z XBG3 czy takie samo czy inne.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    W sumie to ja też nie wiem, GOW 3 nagrywałem bez pliku .dvd przez clone cd wskazałem plik iso i wszystko działa, i myślę że ten cały .dvd jest zbędny przynajmniej w clonecd.
     
  4. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    co to jest XBG3 ?
     
  5. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Skoro już naprawdę musisz to proszę:
    Layer Break=2133520
     
  6. krakow2000

    krakow2000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Się walnąłem miało być XGD3 :p
     
  7. krakow2000

    krakow2000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Co by nie zaśmiecać...
    Szukałem tu na forum info na temat jak sprawdzić LT konsoli. Dzisiaj byłem wgrywać LT 2.0 i zaktualizowali mi firmware i wgrali LT 2.0 (tak powiedzieli). Dzisiaj nagrałem sobie Driver-a z pliku *.dvd imgburn i bez pliku dvd ale po włączeniu gry pojawia się czarny ekran i po chwili wraca do początku. Nie mogę nawet w informacje o grze wejść "Y".
    Da się jakoś sprawdzić czy gra się dobrze nagrała albo czy mam ten LT 2.0 w konsoli?? Mieli dzisiaj masę konsol do przerabiania i możliwe iż nie wgrali ale chciał bym najpierw sprawdzić czy czasem to nie coś u mnie. Nie mam nikogo znajomego kto ma Xklocka (all mają PS3) więc nie mam jak sprawdzić. Jak pisałem firmware na pewno mam wgrany nowy gdyż nie chciała mi działać gra F1 2011 a teraz działa.
     
  8. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nagraj płytę zgodnie z poradnikami, znajdującymi się na forum.
     
  9. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie da sie sprawdzić jakie masz lt. poprostu gdybys nie miał gry xgd3 by nie prądziły. (czyli jednak sie da:p) moze sciagłeś złą kopie albo masz złą nagrywarke albo nagrałeś na złej płycie albo złym programem z innym layerbreak;]
     
  10. krakow2000

    krakow2000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nagrywarka to TSSTcorp CDDVDW SH-S223Q a nagrywałem ImgBurn 2.5.6.0 zassany ze strony producenta wg. poradnika zamieszczonego na forum. Wcześniej wszystkie gry nagrywało mi normalnie. Płyta to Maxell - na takich samych nagrywają ludki co konsolę mi przerabiali.
    No nic... zasysam nową grę to zobaczę jak się nagra...
     
Wczytywanie...

Poleć forum