1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak pliku .iso po rozpakowaniu gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez harryztybetu, Październik 11, 2011.

  1. harryztybetu

    harryztybetu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Po rozpakowaniu gry nie mam pliku .iso. Czytałem kilka poradników co do wypalania gier i zawsze jest mowa o pliku .iso, którego ja akurtat w tej grze nie mam. Mam tylko .dvd, dvd_rom.mds plik sfv oraz pliki rXXX . Proszę o wyjaśnienie jak poprawnie nagrać grę. Pozdrawiam i dziękuję za odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Nie jest to czasem wersja gry na JTAG? Podaj nazwe jaką ściągnąłeś.
     
  4. Richard

    Richard Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli chcesz mieć plik .iso przeleć grę abgx i w opcjach możesz ustawić my stworzył plik .iso
     
  5. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    ja poprostu tez uwazam, ze sciagnal złą wersje i tyle ;p
     
  6. harryztybetu

    harryztybetu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    wersja gry to LEGO.Pirates.of.the.Carribean.The.Game.PL.XBOX360-SKY
     
  7. stivitv

    stivitv Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrób screena z tych plików w Total Commanderze.
     
  8. harryztybetu

    harryztybetu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cholera nie mam pojęcia o czym do mnie mówisz :D Spytam inaczej, do czego sluzy ten plik .iso, skoro i tak nagrywamy tylko .dvd? Mam tez Hitman Blood money i po rozpakowaniu sa tylko 2 pliki B2TB-HitmanBM.dvd(39b) oraz B2TB-HitmanBM(7,29gb) (wersja:
    Hitman Blood Money Region Free) Dziękuję wszystkim za odpowiedzi,ale proszę do mnie mówić jak do jełopa, bo nie rozkminiam niektórych z Was. Pzdr
     
  9. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    plik DVD odpowiada za nagranie PLIKU ISO (GRY). Musisz mieć plik ISO bo to głowna gra. w DVD zawarta jest informacja potrzebna do nagrania. Po wypakowaniu. Musisz mieć pik dvd i iso. Nagrywasz plik DVD, który "pobiera" sobie owe ISO. Muszą być razem w folderze...
     
  10. harryztybetu

    harryztybetu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki, a jest jakiś sposób, żeby ten plik iso stworzyć?


    ~~Jeśli chcesz mieć plik .iso przeleć grę abgx i w opcjach możesz ustawić my stworzył plik .iso~~
    tak jak to kolega napisał?
     
Wczytywanie...

Poleć forum