1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak pliku KEY.bin

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez darks89, Czerwiec 25, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. darks89

    darks89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, mam taki problem mianowicie zczytalem dosflashem pliki : SERIAL.bin IDENTIFI.bin oraz INQUIRY.bin brak pliku KEY.bin i dummy.bin i tu moje pytanie czy z tych plikow dalo rade by cos wymodzic zeby zrobic klucz dvd ? naped jest wykrywany w dosflash/jungleflasher/bios ciagle na statusie 0x51 0x80 0x52 i 0xD1. W jungle flasher jest opcja zmontowania klucza ale brakuje mi pliku KEY.bin

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    bez key.bin albo dummy.bin nic nie zrobisz
     
  4. darks89

    darks89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    yhy ine metody jak pmt pewnie nie zadzialaja
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  6. darks89

    darks89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dobra to jeszcze spytac czy dash odgrywa tu jakas role ? ( dash 2.0.13599.0 ) i jeszcze jak w dosflash'u ma wbic na vendor mode i mam odlaczyc i podlaczyc naped zaczyna migac zielona dioda a jak wylacze na 1 min to nie miga tylko swieci jak by bylo wszystko elegancko
     
  7. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    spróbuj na innym PC bo NVIDIA Nforce570 dobrze wspiera oile się nie mylę samsunga ms28 a z liteonem są problemy, ale musiał byś to sprawdzić bo nie pamiętam dokładnie
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Mi na nforce szly wszytkie liteony

    Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
     
  9. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    NIE


    2. Zasialanie masz wyłączyć na 1 sekunde a nie minute!
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum