1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak Polaczenia Xboxa z siecia

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kwdiil, Grudzień 29, 2013.

  1. kwdiil

    kwdiil Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wroclaw
    Witam
    Posiadam problem z podlaczeniem xboksa do internetu po przez PC.
    Posiadam Win Xp
    Mostkuje siec:karte bezprzewodowa z karta przewodowa,przewod wpinam do xbox'a ktory laczy sie z karta przewodowa w komputerze pokazuje ze jest wszystko podlaczone i internet powinnien juz byc na xboxie jednak robie test na xboxie i wyskakuje mi blad.
    Co moze byc nie tak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1461
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Spróbuj ustawić na sztywno, IP/DNS
     
  4. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zrób przez udostępnienie połączenia.
     
  5. kwdiil

    kwdiil Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wroclaw
    przez to udostepnienie polaczenia to mi wyskakuje konflikt ip cos takiego i caly czas pokazuje sie blad na komputerze tez nie wiem dlaczego/sprobuje ustawic te ip i dns
    zobaczymy co bedzie.
    ip i dns ustawione nadal brac polaczenia ;(
    dziwne jest to bardzo jutro podlacze sobie kablem bezposrednio do routera zobaczymy co z tego wyniknie

    EDIT

    Sprawa jest dosc dziwna podlaczam bezposrednio xboxa do routera i tez nie znajduje mi sieci nie wiem co jest grane moj tato ma zrobiona siec na dole w gniazdku i podpina tam swoj dekoder ktory dziala bez zarzutu ja wpinam tam xboxka i jest lipa tez nie znajduje sieci, widzialem w pomocy ze moj xbox ma swoj adres mac moze to jakos trzeba gdzies w router wpisac czy cos takiego?
    Bardzo bym prosil o jakies sugestie i wskaowki.

    Info orso6// Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.

     
  6. GrzeLu7

    GrzeLu7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Adres MAC konsoli musi być "włączony" w sieć przez dostawcę internetu. Normalnie robi się to tak że podłącza się konsole kable do netu i dzwoni się o "włączenie" MAC'a do sieci.
     
  7. kwdiil

    kwdiil Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wroclaw
    juz chyba wiem co jest grane
    musze wejsc w router i dodac tam swoj mac konsoli.
    Dzieki wszystkim za pomoc,temat do zamkniecia!
     
Wczytywanie...

Poleć forum