1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak połączenia z EAS FC - FIFA 14

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kuba55, Marzec 12, 2014.

  1. kuba55

    kuba55 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Wystąpił u mnie problem w Fifie 14. Nie mogę połaczyć się z EAS FC. Nie działa mi również Fifa Ultimate Team. Nie chce mnie połączyć od 3 dni. Co mam w takiej sytuacji zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Na web app'ie ultimate team działa ?
     
  4. kuba55

    kuba55 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na web app'ie działa.
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    A kupowałeś coins'y ? w ea przypomnieli sobie że kupowanie/sprzedawanie łamie ich ToS i słyszałem o wielu resetach ostatnio, zazwyczaj UT przestaje działać na konsoli a na web appie działa przez kilka dni a potem wyskakuje błąd

    jak nie to spróbuj usunąć aktualizacje i pobierz jeszcze raz, jak to nie pomoże to skontaktuj się z ich supportem (może troche potrwać bo ea zatrudnia małpy a nie ludzi :D)
     
  6. kuba55

    kuba55 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem raz coins'y.
     
  7. Marceli Cisowski

    Marceli Cisowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Legnica, Poland, Poland
    Witam .

    Mam taki sam problem też od 3 dni mi nie działa FUT i nie mogę połączyc się z EAS FC pisze " brak połączenia z EAS FC " to wina EA cz y moja bo ja już niewiem :(
     
  8. Piotr Gumuła

    Piotr Gumuła Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rokitno Szlacheckie, Poland
    mam dokładnie ten problem co koledzy :( nie mam połączenia w fife 14 a konto xbl wygasa dopiero 23.03 ...
     
  9. reifik99

    reifik99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Ostrzeszów
    No ja też mam taki problem, wczoraj specjalnie kupiłem Golda bo mi sie skończył aby popykać w fifke i dodatkowo kartę przedpłaconą aby sobie paczki pootwierać a tu mi taka nie miła niespodzianka wyskoczyła. Wiecie może co można zrobić bo ja już jestem w kropce, resetowałem router itp. i nic nie pomogło
     
  10. kuba55

    kuba55 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wie ktoś może co trzeba zrobić? Bo już tydzień minął i dalej to samo.
     
  11. reifik99

    reifik99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Ostrzeszów
    Ja nie wiem, a mam ten sam problem, a ważność Gold'a mija, to jest kpina co EA robi z graczami, a może trzeba faktycznie do supportu zadzwonić. Ja już nie wiem, a macie konto na Xbox Live 18+ czy na swoją datę? Mówię tutaj do niepełnoletnich
     
  12. eryk122916

    eryk122916 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam to samo od jakiegoś tygodnia w Sezony przez internet mogę grać ale już w ultimate team to nie dzwoniłem wczoraj do EA i podał mu mój gametag oraz email do kontaku powiedział mi ,że nie wina EA tylko microsoftu i ,że im wyślę e-mail i zazegurował ,że to może być jakiś problem z licencją.A powiedzcie mi jak możecie czy gracie na piratach czy na oryginałach i czy każdy z was kupował coinsy bo mi się 1 raz zdarzyło wysłąć SMS.
     
  13. reifik99

    reifik99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Ostrzeszów
    Ja mam orginalną pudełkową Fife 14 i nigdy nie kupowałem coinsów tylko fifa pointsy, jakbyś mógł to powiedz potem co microsoft na to powiedział na tego e-maila co im EA wysłało bo wiele osób ma problem taki jak my i nikt nie wie co zrobić i wali głową w stół, mój brat może na swoim koncie normalnie grać w UT, a ja nie i to już też od jakiegoś tygodnia.
     
  14. eryk122916

    eryk122916 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    EA milczy chodź minęło już trochę czasu zadzwońcie też wy do nich to numer :223970840
     
  15. FIFA14FUT

    FIFA14FUT Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bełchatów
    Ja nie mam FUT od 10 marca wtedy były niby jakieś prace, piszę mi- " Brak połączenia z EAS FC " nie można przesłać twojej aktywności. Nie kupowałem coinsów gram z pudełkowej wersji FIFY 14, moja konsola jest praktycznie nowa nie przerabiana, więc wszystko jest okej z internetem też nie mam problemów. Nie mam pojęcia już co robić ktoś też nie ma tak długo FUTa. Są dwa pytania. Czyja to wina ? i Kiedy to naprawią ? w końcu każdy z nas zapłacił za tą fifę i powinien ja mieć. Gram na XBOX 360. Proszę o pomoc, zirytowany gracz.
     
  16. FIFA14FUT

    FIFA14FUT Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bełchatów
    Mam rozwiązanie problemu, otóż dlatego że niektórzy są nieletni jak ja i korzystają z konsol XBOX 360/ONE i to jakieś problemy wywołało. EA napisało że ich programiści się tym już zajmują więc maks to z tydzień albo pół jeszcze. Tu macie link http://help.ea.com/pl/article/under...one-360-experiencing-fut-access-difficulties/. No wiem że już dużo się wszyscy naczekali jak ja ale cóż, TO JEST EA tego nie ogarniesz. :D
     
  17. reifik99

    reifik99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Ostrzeszów
    No w końcu jakaś dobra informacja :) Mam nadzieje że faktycznie zajmie im to te pół tygodnia bądź tydzień :)
     
    1 osoba to lubi.
  18. ChosenJuggler10

    ChosenJuggler10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam identyczny problem i tez mam nadzieje ze to naprawia :)
     
  19. Dominatoify

    Dominatoify Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam ten sam problem :-/ cały czas jest napis „Brak połączenia z EAS FC" jak ktos znajdzie jakis pomysł jak temu zapobiec prosze napisac
     
  20. eryk122916

    eryk122916 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Teraz wszedłem na fife 14 i nie może mi się połączyć już całkowicie z serwerami EA więc coś robią , jest nadzieja ;P.
     
  21. Marceli Cisowski

    Marceli Cisowski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Legnica, Poland, Poland
    ja zrobilem nowe konto xbox i origin i działa a tam nie chce ;/ a miałem taki skład ...
     
Wczytywanie...

Poleć forum