1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak połaczenia z XBL

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez turboraver, Marzec 31, 2010.

  1. turboraver

    turboraver Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Dzisiaj włączyłem konsolkę o 12 i godzine próbowałem podłączyć się do Xbl niestety nieskutecznie. Wcześniej wszystko śmigalo bez problemów. Mam konto gold. Czy ktoś może mi poradzić co robić? Teraz jestem w pracy i chciałbym wiedzieć czy jak wrócę do domu to czy będe mógl grać w BFBC2 . Pozdrawiam konsolowców.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Ale jaki komunikat ci wyskakiwał i w którym momencie? Jasnowidzami nie jesteśmy, a problemów z xbl jest całkiem sporo.
     
  4. patryk878

    patryk878 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    309
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Dokładniej opisz swój problem. Przez co masz internet w konsoli, jaki itp. Najlepiej zrób test połączenia z XBL i tam Ci wyskoczy co jest nie tak.
     
  5. turboraver

    turboraver Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Internet w konsoli mam poprzez router. Wszystko dobrze skonfigurowane, porty pootwierane.Router resertowałem i sprawdzałem ponownie. Zresztą cały czas było dobrze , do dzisiaj. Test połaczenia przeprowadziłem , mam połaczenie z internetem ale na koniec jest problem z poł. do xbl. Może poprostu coś moderują i wszystko powróci do normy za kilka godzin?
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Ja w tej chwili jestem na xbl bez problemu. Ale pewnie jak wrócisz to będziesz miał miłą niespodziankę w posaci multi.
     
  7. turboraver

    turboraver Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dziekuję wszystkim za odpowiedzi . Pozdrawiam
     
  8. trochos

    trochos Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2010
    Posty:
    172
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Toulon
    Mialem dzis ten sam problem rano i juz jest dobrze moze mi pomoglo odlaczenie z pradu jak cos to sproboj
     
Wczytywanie...

Poleć forum