1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Poradnik brak połączenia z xliv

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ktzysiek1923, Sierpień 5, 2016.

  1. ktzysiek1923

    ktzysiek1923 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2016
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam mam problem z połączeniem z xliv .konsola połączona z Internetem , ale błąd w połączeniu z boxliv kod błędu 445E-0000-3080-0504-8007-0070 pomocy.wyskakuje mi aktualizacja której nie można pobrać
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wyłącz z kabla elektrycznego konsole i włącz ponownie, jaka to konsola?
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Konsola jest przerobiona?

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  5. ktzysiek1923

    ktzysiek1923 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2016
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
     
  6. ktzysiek1923

    ktzysiek1923 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2016
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jest to konsola moich dzieci pisze na niej że jest to model typ E. Nie jest przerobione wszystko oryginał nawet gry.wyłączenie z prądu nic nie dało,internet po kablu teź nic cały czas tam sam błąd
     
  7. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ta aktualizacja to do gry? Konsola posiada dysk twardy?
     
  8. ktzysiek1923

    ktzysiek1923 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2016
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Z tego co wiem to aktualizacja konsoli nie mam dysku twardego ale na pendrajwach jest wolne miejsce
     
  9. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Może być za mało miejsca, lub z jakiegoś powodu konsola go nie widzi. Ja tak miałem przy facie, dopiero wrzucenie dysku rozwiązało problem. Nie jestem tylko pewny czy miałem ten sam nr błędu.
     
  10. ktzysiek1923

    ktzysiek1923 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2016
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mam 15 giga wolnego
     
Wczytywanie...

Poleć forum