1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

brak polaczenie do live przez komputer

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wrobelek166, Czerwiec 24, 2009.

  1. wrobelek166

    wrobelek166 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łuków
    Witam mam bardzo denerwujuay problem siedze nad tym juz z godzine mam windows 7 i chcial bym sie polaczyc xboxem dzieki komputerowi do sieci, robie wszystko jak w poradnikach wpisuje ip udostepniam i caly czas nie moge przejsc testu. przedtem jak mialem windowsa xp to nie mialem zadnych problemow a teraz nie chce dzialac moze wiecie czemu???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jar

    Jar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    W sumie sam sobie odpowiedziałeś-wina windowsa.

    Jak podłączasz net do xa? Przez kabel sieciowy czy w inny sposób?

    edit: oj Krisku kłóciłbym się z tą opinią-wyszło mi parę jaj po paru dniach użytkowania w7 i dlatego biorę taką możliwość pod uwagę.
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    bzdura na windows 7 wszystko smiga - sam sprawdzałem
    na początek daj wszystkie konfigi moze gdzies popełniłeś blad
     
  5. wrobelek166

    wrobelek166 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łuków
    aha dzieki pokompinuje jeszcze
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa

    U mnie wszystko śmiga. natomiast nie śmigało mi na xp :)
    ale to byla wina pirackiego modowanego systemu xp. teraz mam oryginał xp pro i RC windows 7 i żadnych problemów.
    wiec zgodze sie z toba ze moze byc to wina systemu ale na zasadzie skopanego systemu a nie ze na xp chodzi a na 7 nie :)
    peace :)
     
  7. wrobelek166

    wrobelek166 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łuków
    a windows 7 ma jakiegos swojego firewala?? czy cos
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak kazdy system. zapore
     
  9. wrobelek166

    wrobelek166 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łuków
    a moze to byc wina zzapory??
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wylacz sprawdz
     
Wczytywanie...

Poleć forum