1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

brak polskich znaków na forum w firefoxie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gebe14, Luty 16, 2011.

  1. gebe14

    gebe14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    czesc. nie wiem gdzie napisac o tym problemie więc robie to tu
    od kilku dni nie mam polskich znaków na tym forum, tak jakby wszystko jest po angielsku... czy ktos tak ma? jak rozwiazac ten problem bo nie lubie ie a tam tylko działa. na innych stronach jest ok
    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. radek75

    radek75 Banned

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bys3ca Kł.
    spóbuj na innej przeglądarce
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Przestawiasz jezyk forum na PL (prawa dolna strona), a jezeli jest PL to przestawiasz na ENG, a potem znowu na PL.
     
  5. gebe14

    gebe14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    z lewej kolego...z lewej na dole.
    w każdym razie dziękuje.. pomogło
     
Wczytywanie...

Poleć forum