1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak portów I/O Jungleflasher Windows 7 64bit

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zciwo, Wrzesień 14, 2013.

  1. zciwo

    zciwo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Walczę z brakiem portów w jungleflasher lub dosflash. Mam VIA6421, sterowniki zainstalowane najnowsze. Próbowałem już zmienić nazwę pliku vsmraid.sys, usuwałem go i nic. Dalej nie widać portów. Mam portio64 wykrywane przez jungle.

    help
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zciwo

    zciwo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dodam tylko, że w Dosflash też nie mogę przerobić. Wykrywa napęd, ale nie cały czas jest status 0x52.

    Może płyta główna się nie nadaje do tego? http://www.asus.com/Motherboards/M2NSLI#overview

    Aha, zainstalowałem Windowsa XP z net Frameworkiem 3.5, wyłączyłem wszystkie porty SATA na płycie.
     
  4. zciwo

    zciwo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to sam sobie odpowiem. Problem udało się zażegnać instalując starsze sterowniki do VIA6421. Pod DOSem poszło bez problemu
     
Wczytywanie...

Poleć forum