1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak portu-problem z przeróbką

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Marosen, Listopad 25, 2011.

  1. Marosen

    Marosen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chcę samemu przerobić Xboxa i niestety nie mam odpowiedniego portu SATA w komputerze :/
    Co mogę zrobić w tej sytuacji?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
  4. Bartynsky

    Bartynsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niestety nic nie da się zrobić, musisz kupić inny dysk
     
  5. Marosen

    Marosen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A mógłby ktoś podać link do USB pro albo lizarda?
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    kup sobie kontroler sata na pci
     
  7. Bartynsky

    Bartynsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    po co przerabiać xboxa? :/
     
  8. Marosen

    Marosen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A nie ma jakiejś przejściówki?
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  10. Marosen

    Marosen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki za link. A może są jakieś przejściówki?
     
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nie wykryje na przejsciowce napedu jedynie jak kolega wyzej pisal alternatywa jest usb pro lub lizard
     
  12. Marosen

    Marosen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie mogę znaleźć tego lizarda ani usb pro może ktoś pomóc?
    Zależy mi by wydać jak najmniej.
     
  13. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    w google wpisz nazwe i buy po polsku kup ludzieeee jesli robisz flasha na wlasny uzytek to daruj sobie niepotrzebne gadzety warte pare stowek
     
  14. Marosen

    Marosen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam starą płytę główną Asus P4pex ale na stronie pisze że ma porty wejścia PCI więc lece do sklepu :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum