1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak przewodów - XBOX 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez grzegorzTST, Styczeń 17, 2012.

  1. grzegorzTST

    grzegorzTST Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, posiadam XBOXa 360 z UK, niestety sprzedający pomylił przewody i zamiast tych do XB przysłał mi kable od PS3. Jaki jest koszt kabli do XBOXa i gdzie najlepiej je kupić :?: Nie chce mi się czekać, aż sprzedający przyśle mi z UK odpowiednie przewody...
    Jeśli ktoś może przesłać zdjęcie przewodów potrzebnych do prawidłowego uruchomienia konsoli to też proszę :) Pady posiadam.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jeśli nie masz też zasilacza, to czeka cie kupno takiego.
    Zasilacz ze slim koło 100zł(lub zasilacz od grubej+adapter ok 40zł) zasilacz od grubej konsoli 40zł
    kabel hdmi 15-25zł /ewentualnie component/composite koło 30zł
     
  4. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Pewnie nie masz zasilacza.
    Napisz jaką masz wersję konsoli... Fat, Slim? Z tyłu masz datę produkcji, to też podaj.
     
  5. grzegorzTST

    grzegorzTST Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tego co wyczytałem mam XBOX 360 Premium. Konsola jest biała i ma chromowaną tackę. Data produkcji: 27.01.2006r.
    Wiem, że mogłem kupić bez problemu w PL, ale ta była okazyjna..
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    ciezko nazwac okazja konsole z 2006 roku hehe. bardzo dobrze moze jedynie posluzyc do nakrecenia fipmiku na youtube 1ze sposobow na rozwalenie xbox.360;)

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  7. Ckyoshi

    Ckyoshi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    koszt zasilacz i kabli do tv to okolo 200zł za nowe, i okolo 100zł za używane.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  8. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Zasilacz 40zl i kabel av 15zl

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  9. grzegorzTST

    grzegorzTST Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No nie wiem, skoro zapłaciłem z przesyłką 78zł, a w zestawie miałem:
    konsola, 4 oryginalne pady przewodowe (jeden nowy - oryginalny blister), pad bezprzewodowy, wszystkie kable... od PS3 i jakiś RF Adapter od XBOXa.
    A czy w razie gdybym zakupił nowszą wersję konsoli pady będą pasowały? Jaką wersję możecie polecić? Do tej pory jedyną nowszą konsolą jaką miałem było PSP i iP4, a na XBOXach się w ogóle nie znam.
     
  10. grzegorzTST

    grzegorzTST Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Możecie napisać ile watt ma mieć zasilacz? 175, 203 czy 213?
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    nie ma 213, ma byc 203

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  12. grzegorzTST

    grzegorzTST Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za szybką odpowiedź. Natknąłem się na allegro na oryginalny zasilacz do XBOX 360 i sprzedający napisał, że ma 213 dlatego zapytałem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum