1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak radia

Temat na forum 'GTA V' rozpoczęty przez ogooreck, Wrzesień 18, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ogooreck

    ogooreck Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Głupia sprawa, ale za żadną cholerę, w żadnym aucie nie mogę uruchomić radia. Na początku, w samouczku napisane było, żeby długo przytrzymać krzyżak w lewo i wybierać radia prawym analogiem. U mnie nie dzieje się nic. W menu, w ustawieniach też mam napisane, żeby przytrzymać D-Pad w lewo... Próbowałem już chyba we wszystkie strony i nic :)
    Grę mam zainstalowaną na dysku (obie płyty) - nie wiem już co mam poradzić. Ktoś się z tym spotkał?
    Jak Wy uruchamiacie radio???:culpability:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. reddread

    reddread Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Krzyżakiem można zmieniać stacje jedna po drugiej, jak się naciśnie krótko to przeskakuje na następną
     
  4. malyksg86

    malyksg86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    198
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    Normalnie się przytrzymuje na krzyżaku w lewo i pojawią się wszystkie radia do wyboru, pojedyncze kliknięcie w krzyżaka zmienia radio o jedną stacje. Może przeinstaluj gre?
     
  5. Piki

    Piki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2007
    Posty:
    90
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Ogólnie zazwyczaj radio uruchamia się automatycznie, więc coś jest nie tak z samą grą/instalacją.
     
  6. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    radio zmieniasz krzyżakiem ,klikając w lewą stronę. A jak ptzytrzymasz go długo to ci się wszystkie stacje w takim kółku wyświetla i wtedy analogiem
     
  7. ogooreck

    ogooreck Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    hmmm, no właśnie, jest tak jak piszecie. Może faktycznie coś się źle zainstalowało/uruchomiło? Na razie grałem tylko wczoraj wieczorem, odpalę dziś znowu i zobaczę czy jest muzyka.
    W najgorszym razie, bez muzyki jakoś to przeboleję, byle nie było jakiejś padaki z samą grą :)
     
  8. Piki

    Piki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2007
    Posty:
    90
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Zwróć uwagę czy to tylko chodzi o radio w samochodach czy ogólnie o jakieś ścieżki dźwiękowe (muzykę w przerywnikach/filmikach itd.).
     
  9. Punisher

    Punisher Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    428
    Polubienia:
    61
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Chełm, Poland
    Co do radia to jest bardzo słabe w tej częsci GTA,pare dobrych utworów i tyle. A do porady to odinstaluj zainstalowaną drugą płyte i wyczyść pamiec podręczną w ustawieniach pamieci masowej. Ciekawostka : Mi znikł samochód w garażu,a po wyczyszczeniu cache wóz pojawił się spowrotem
     
  10. ogooreck

    ogooreck Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    muzyka i wszystkie dźwięki w przerywnikach filmowych są (np. w intro gry). Nie ma tylko samej opcji radia. Spróbuję dziś odpalić grę raz jeszcze, jak nie pomoże wyczyszczę cache, a jak to nie pomoże wywalę z dysku DVD2 i spróbuję zagrać z płyty - ciekawe czy to coś zmieni.
    Dzięki za porady :)
     
  11. Milex

    Milex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    022
    Ktoś pisał w innym temacie na forum o braku radia - miał po prostu włączoną mp3 w xboxie... Sprawdź czy przypadkiem nie włączyłeś z wyciszonym dźwiękiem.
     
    1 osoba to lubi.
  12. ogooreck

    ogooreck Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    bingo!!! To musi być to, bo w ten sposób właśnie uruchamiam grę - mam LT 3.0 ale gry nagrywam zwykłą nagrywarką i odpalam z "trikiem z mp3", który jest ściszony... Choć z drugiej strony - czy włączona w tle mp3 tłumaczyłaby brak menu radia?
    Sprawdzę dziś i napiszę.
    Dzięki za wskazówkę!
     
  13. konradstw

    konradstw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szydłowiec
    Dokładnie miałem to samo. "Trick z MP3" to powoduje, wystarczy po załadowaniu się gry dać STOP na odtwarzaczu muzyki i radio gra. ;)
     
  14. Baqu

    Baqu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    57
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak przy włączonym mp3 nawet ci ten "okrąg" ze stacjami nie wyskoczy gdy przytrzymasz lewy d-pad ;)
     
  15. ogooreck

    ogooreck Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak jest. Potwierdzam. Gdy uruchomię grę bez mp3 radio się pokazuje i leci muzyka. Za to gra po kilku minutach nie autoryzuje płyty. Wasza metoda jest skuteczna. Dzięki :beer::)

    Wysłane z mojego GT-I9300
     
  16. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala

    Info Zamykam

     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum