1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak smoków w skyrim.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Assassin7, Grudzień 25, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Assassin7

    Assassin7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.Mam pytanie. Otóż gram w skyrim już 29 godzin , robię same misje poboczne na razie .Mam już odkrytych 6 smoczych krzyków, ale żeby je używać muszę zabić parę smoków. I tu jest problem ponieważ na początku gry w tym wprowadzeniu był smok , a potem ani razu już nie spotkałem żadnego smoka. Czy to możliwe żeby grać 29 godzin i odkryć 6 smoczych krzyków i nie móc znaleźć smoka , dodam że nawet szukałem ich według poradnika zamieszczonego na innej stronce. Może mam jakąś płytę z błędami czy coś. Gra orginalna. Pomóżcie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  4. Don Joinciano

    Don Joinciano Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    285
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biała Podlaska / Warszawa
    Popchnij może trochę główny wątek do przodu? Mam przegrane 22h jak na razie i mam po prostu masę smoków, quest w którego trakcie jestem z wątku głównego to Ściana Alduina (Alduin's Wall).
     
  5. Assassin7

    Assassin7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odkryłem już razem 7 smoczych krzyków w miejscach gdzie smok pilnuje krzyków nie ma żadnych smoków, po prostu sam krzyk i nikt go nie pilnuje. Z fabułą jestem za zero bo mam dopiero pierwszą misję aktywną i jeszcze nie ruszana nawet bo robie poboczne. Może to że nie gram na razie fabuły jest powodem braku smoków pilnujących smoczych krzyków?
     
  6. RafanoCK

    RafanoCK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    CK
    Na to wychodzi porób trochę z głównej fabuły.
     
  7. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Ja gram odwrotnie.Najpierw robię wątek główny a potem misje poboczne.No chyba,że jestem w obszarze gdzie mogę wykonać i misje z wątku głównego i misje z wątku pobocznego to robię oba.
    No i smoki są.Czasami w tak nieoczekiwanych momentach,że mi to nie bardzo pasuje,no ale jak się już pojawi to wypada z nim się rozprawić i ruszać dalej.
    Gra jest po prostu epicka.Odkąd ją mam to tak mnie pochłonęła,że w nic innego już nie gram.Dobrze,że są święta :)
     
  8. Assassin7

    Assassin7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki za pomoc wszystkim, spróbuje dzisiaj grać wątek główny.

    Rozwiązałem problem.Wystarczyło poruszyć fabułę i smoki już są;)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum