1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak świata "tekstur" w DRAGON AGE

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wojtas2pl, Grudzień 10, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. wojtas2pl

    wojtas2pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam pytanie dotyczące Dragon age

    otóż gram wojownikiem przeszedłem "prolog" (zamek) i teraz jak trafiam do wioski nie widac mi tekstur widac postacie oraz kufry i bramy osady ale nic po zatym ... nawet nie tyle co nei widac tekstur one są przezroczyste niema nawet kontur , czy zarysów budynków, namiotów i co tam jest .

    Czego to jest wina i jak temy zaradzić ?? może to być wina nagranego obrazu gry ?? mam iX 1.6 i odpalam z płytki active iso??

    Dziękuje z góry za pomoc !!

    PS dwoma pozostałymi klasami jak zaczynam grac wogole nie ma "tekstur" ( czy otoczenia - trudno to jednoznacznie nazwać)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na jaka plytke nagrywales? Verbatim? Predkosc 2.4? obraz sprawdzony w abg? Jezeli nie to zrob to i nagraj jeszcze raz
     
  4. emil1237

    emil1237 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chełm
    popieram napewno wina obrazu gry
     
  5. tracer10

    tracer10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica/Ballina
    zgodzę się z przedmówcami ja mam Dragon Age PL SKAZA i wszystkie tekstury są
     
  6. Dixon37

    Dixon37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Wina tandetnej płyty. Zainstaluj gre na dysku i będzie działać. Identyczny problem jest w gta 4.
     
  7. wojtas2pl

    wojtas2pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywałem na verbatimy, x 2,4
    sprawdzany i :
    [​IMG]



    wiec powinien dzialac nie ??
     
  8. Dixon37

    Dixon37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Obraz dobry. Zainstaluj na dysku. Na 100% pomoże.
     
  9. wojtas2pl

    wojtas2pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrywam na dysk przy 97% ... nie można odczytać płytki
    A jest czysta bez rys, nagrywana wczoraj ...
     
  10. Dixon37

    Dixon37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Jaką masz nagrywarkę?
    Możliwe że narobiła mnóstwo błędów i xbox nie może odczytać. Najlepsze są pionner.
     
  11. HunterPL

    HunterPL Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    "tandetnej płyty" płyta nie ma prawie nic do rzeczy ja swojego czasu nagrywałem wszystko na Omegi i śmigało to wina którejś z tych rzeczy
    -zła predkości nagrywania
    -zły obraz
    -nagrywarka
     
  12. Dixon37

    Dixon37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    płyty mają znaczenie. płytami niskiej jakości łatwo rozwalić napęd.
     
  13. HunterPL

    HunterPL Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to jest jeden pies płyty niskiej jakości po prostu szybciej się rysują i mają mniejszą żywotność
     
  14. Dixon37

    Dixon37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    I jest więcej błedów przy nagrywaniu.
     
  15. wojtas2pl

    wojtas2pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podsumowując:
    Jak mówiłem nagrywam na Najlepszych płytach - Verbatim z prędkością 2,4 na nagrywarca z której działają mi jak do tychczas wszystkie kopie gier.

    Rozwiązanie problemu:

    Okazał się zły obraz płyty . Zessałem inny i już działa .


    Temat do zamknięcia:)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum