1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak sygnału na TV/Monitorze po włączeniu X360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Nitroxdd, Luty 4, 2013.

  1. Nitroxdd

    Nitroxdd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    FilipĂłw, Poland
    Witam mam pewien problem z podlaczeniem xboxa do monitora , a mianowicie gdy podlacze xboxa do monitora mam czarny ekran albo monitor wchodzi w stan spoczynku i nie wiem co jest grane . Mam xbox 360 slim a monitor LG Flatron W2242S Proosze o pomoc! Z góry dziekuje;D sorki za bledy ortograficzne ale pisze z iPada:)

    -=SETH=-//Nazwa tematu nie opisuje problemu

    ESLORD // zmiana tematu wątku
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nitroxdd

    Nitroxdd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    FilipĂłw, Poland
    Proszeee o pomoc!!!!:D

    // Pomimo upomnienia moderatora nie zmieniłeś nazwy tematu! I jak widzę nie czytałeś regulaminu forum, który mówi o tym że odświeżamy tematy co 24h. Przeczytaj ten wątek ..

    #ESLORD
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    cały czas RT+Y podczas włączania konsoli, przytrzymaj powinny się zresetowac
     
  5. Nitroxdd

    Nitroxdd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    FilipĂłw, Poland
    Nic nie daje bo jak podlacze to wogole nie wyszukuje mi pada:(
     
  6. Nitroxdd

    Nitroxdd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    FilipĂłw, Poland
    I to pomoze uzyskac obraz na monitorze?;D.
     
Wczytywanie...

Poleć forum