1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak sygnału

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Craciuss, Styczeń 10, 2010.

  1. Craciuss

    Craciuss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rybnik GKS
    Witam dzisiaj rano wlaczam konsole itp i czarny obraz ...
    Sprawdzilem na 2 tv to samo.Niewiem co sie stalo poniewaz
    jeszcze wczoraj gralem z pol godziny i niekiedy obraz sie robil kolorowy.
    I teraz pytam czy pomoze jakies wygrzanie konsoli lub zmiana pasty?
    Jesli to cos innego to powiedzcie.
    A na kablu z konsoli do telewizora sa przy bezpieczniku bulwy, wygloda to
    jakby w kablu sie cos porospinalo.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. NaPeK

    NaPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    341
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    sprawdz na innym kablu jak nie pomoze to rod cie dopadl i trzeba reflow zrobic
     
  4. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    Chip ANA/HANA niestety ci padł, poszukaj więcej info na temat
     
  5. Craciuss

    Craciuss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rybnik GKS
    Sprobuje podłączyć innym kablem i jak nie to ten chip mósze wymienić.
    Ile taki chip kosztuje??
     
  6. NaPeK

    NaPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    341
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    podlutowac nie wymienic
     
  7. Craciuss

    Craciuss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rybnik GKS
    Wszystkie luty mam poprawiać?
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    to jest scalak albo BGA, zalezy od wersji konsoli. moze to byc rowniez od GPU.
     
  9. Craciuss

    Craciuss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rybnik GKS
    Ponawiam pytanie czy mam poprawić wszystkie luty w xbox 360 czy tylko jakieś specjalne.
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    sam nic nie poprawisz ( bo raczej nie masz stacji grzewczej za 2 tys)
     
  11. szkodnik

    szkodnik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam kolego z tego co mowisz wyglada to na kabel jeżeli faktycznie masz zgrubienia to podmnien kabel bo wyglada to poprostu na przerwany kabel a nie uszkodzenie konsoli . Chyba nie zaświecily ci sie czerwone diody?
     
  12. kopecioch90

    kopecioch90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A migaja ci jakies diody czerwone ? jak wlaczasz konsole slyszysz dzwiek w TV ?
    Czy konsola odpala ci z Pada ? to pomoze jak odpowiesz na moje pytania
     
  13. Craciuss

    Craciuss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rybnik GKS
    sa czerwone diody nie migajoce jak odepne kabel z tv do konsoli,
    slysze dzwiek w tv, odpala z pada.
     
  14. kopecioch90

    kopecioch90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    hmm moze byc kabel a moze byc to jak to mowia przekaznik/filtr/hana/ana czy modulator roznie to ludzie nazywaja :)
     
  15. szkodnik

    szkodnik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jednak spróbuj wymienic kabel prawdopodobnie ci to pomoże
     
  16. Craciuss

    Craciuss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rybnik GKS
    Na wieczór dostane kabel napisze czy pomogło czy nie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum