1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak Sygnału

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez matoU, Luty 8, 2010.

  1. matoU

    matoU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    HaJ. Mam pewien problem z ixem. Podczas grania, nagle pojawia mi się na ekranie telewizorka czarne tło i pokazuje "brak sygnału" (tak samo pokazuje gdy konsola jest wyłączona). Wyłączam za pomocą guzika na konsoli i włączam padem, lecz pad nie łączy się z konsolą i dalej pokazuje mi w/w komunikat. Po jakimś czasie konsola normalnie się uruchamia.
    Jakieś pomysły, co może to powodować ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    podlaczasz na bank przez kabel HDMI. Ja tak mialem jak uszkodzilem kabel. Wymien go na inny.
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Najpierw sprawdź kabel na innym sprzęcie.
     
  5. matoU

    matoU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, mam podłączoną konsolę przez kabel HDMI. Przez kabel, pad nie łączył by się z konsolą ?
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    tak, bo jak HDMi nie jest podlaczone do TV to na konsoli sie tylko wlcznik zapala.
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    pad w ogóle nie łączy się z konsolą?
    Jak tak to poszedł Ci moduł RF
     
  8. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Mam taki sam problem,a na innym sprzęcie hdmi działa?
     
  9. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Napisz jaki masz TV HD Ready czy Full HD i jakie masz ustawienia HDMI w konsoli
     
  10. matoU

    matoU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pad nie łączy się przez jakie 5 min, potem spowrotem wszystko działa.
    Zobaczę z innym kablem HDMI.
    Dziękówa
     
  11. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    HD Ready,ustawienia optymalne.
     
Wczytywanie...

Poleć forum