1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak wejścia HDMI

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Twardziol, Wrzesień 8, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Twardziol

    Twardziol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam 2 dni temu kupiłem xboxa 360 z wejściem tylko na chinche i przez to jest bardzo słaba grafika.
    Pytam sie czy jest jakaś przedłużka lub coś innego co da mi lepszą jakość obrazu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kabel xbox vga możesz dokupić o ile chcesz podpiąc do monitora i tv ma takie wejście.
     
  4. Twardziol

    Twardziol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a co mi daje taki kabel ?
     
  5. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. Twardziol

    Twardziol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a np. w mojej sytuacji mam telewizor i monitor w jednym czy w takim razi będe mógł sobie przełączać między trybami np. przełączyć sobie na monitor a potem na obraz od xboxa
     
  7. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak masz taki przełącznik to tak. Musisz mieć w tv takie gniazdo. I możesz odpinać z jednego wpinać do drugiego. Ale nie polecam lepiej sobie kupić przełącznik.
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jak masz taki kabel

    [​IMG]

    możesz podłączyć przez component jakość podobna jak przy hdmi
     
  9. Twardziol

    Twardziol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum