1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brak zawartości 3 partycji

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kamilmix, Marzec 8, 2010.

  1. Kamilmix

    Kamilmix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ossowice
    Podłączam dysk ze zbanowanej konsoli do komputera poprzez sata, w programie Xplorer360 widzi mi dysk, Partycje 1 pustą, Partycje 2 z jakimiś danymi, i na partycji 3 nie ma żadnych danych. Chciałem sobie wgrać jakieś tematy a tam nie ma żadnych folderów. Jak to naprawić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
  4. Kamilmix

    Kamilmix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ossowice
    Ale ten HDD jest oryginalny. Mam na nim savy, profil itp
     
  5. Kamilmix

    Kamilmix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ossowice
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  7. Kamilmix

    Kamilmix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ossowice
    No właśnie w tym programie nie mam pokazuje zawartości 3 partycji.
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ani xport anie xplorer nie widza?
     
  9. Kamilmix

    Kamilmix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ossowice
    Sorki. Pomyliłem nazwy programów. Na xport360 działa. Dzięki za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum