1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brodherhood Lt+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez KunKwatPL, Czerwiec 11, 2011.

  1. KunKwatPL

    KunKwatPL Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    L-ew
    Witam! Czy jest jakakolwiek możliwość odpalenia kopi asassins creed brodherhood na przeróbce Lt+. Trzeba jakoś specjalnie spatchować czy coś?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. KunKwatPL

    KunKwatPL Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    L-ew
    I wtedy wszystko będzie ok? Bo nie chciałbym marnować płyty.

    I jeszcze jeśli mozesz to napisz co mam zaznaczyć w abgx
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  6. KunKwatPL

    KunKwatPL Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    L-ew
  7. KunKwatPL

    KunKwatPL Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    L-ew
    Zrobiłem tak jak w instrukcji i nie działa :(
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  9. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wgrałem sobie najnowszy dash z xbox live, później przerobiłem konsolę lt+ 1.1
    Czy po przygotowaniu obrazu jak w tutorialu AC brotherhood będzie normalnie działać? Wydawało mi się, że przy przeglądaniu jakiegoś tematu ktoś napisał, że trzeba mieć dashboard 12625 i lt+ 1.1 żeby pograć a AC tylko nie mogę teraz tego znaleźć.

    Z góry dzięki za odpowiedź.
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jeśli masz dasha 13XXX to nie bedzie działać.....niby sa jakieś ruskie patche ale nie sprawdzałem
     
  11. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Mam 13146. Trudno, poczekam na nowe lt. czytałem, że gry z ap2.5 będą wtedy działały na najnowszym dashu.

    dzięki za info
     
  12. KunKwatPL

    KunKwatPL Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    L-ew
    teżmam dasha 13146 i czy moge np wgrać coś na pendrivea albo w ostatecznosci jeszcze raz AC wypalić żeby chodziło bo już3 płyty zmarnowałem. Albo czy moge przez pendrvea wgrać starszego dasha?
     
  13. KunKwatPL

    KunKwatPL Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    L-ew
    Pobrałem już starego dasha tzn 12xxx ale nie moge go zainstalować. Miałem wgrać na sformatowanego pendrivea folder i po wlaczeniu pendrivea do konsoli miało sie automatycznie zrobić a nic sie nie dzieje. Może nie mozna wgrać starszego dasha?
     
  14. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie może, tylko na pewno! Nic na pendrive wgrać nie możesz.. 3 miesiące siedzisz na forum i jeszcze takich rzeczy nie wiesz?
     
  15. KunKwatPL

    KunKwatPL Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    L-ew
  16. reavenger

    reavenger Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bia�ystok, Poland, Poland
    nie da się downgrade-ować dasha jak masz 1.3 to już nie będziesz miał 1.2 poza tym jeżeli nagrałeś 3 płytki po przepuszczeniu obrazu w abgx'ie to 3 płyty Ci działają lecz nie na tym flashu co masz. Załatw LT 1.9
     
Wczytywanie...

Poleć forum