1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Broszę o pomoc !!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mad000, Marzec 27, 2011.

  1. mad000

    mad000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po zainstalowaniu aktualizacji Dasha z gry Crysis 2, przestało mi działać ACB i NFS:HP. Mam napęd Liteona i Iextreme 1.6. Czy jest jakaś możliwość aby cofnąć te zmiany lub uruchomić te gry???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie teraz tylko LT+ i ponowne wypalenie tych gier z patchami ap2.5
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    tak wgraj iXtreme LT+ 1.1

    mogło ci oflagowac konsolę
    będziesz musiał tez od nowa nagrać te gry ,wcześniej tzeba obraz gry
    sprawdzic abgx360 v1.05
     
  5. DamoS

    DamoS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam pytanie czy po wgraniu tego dasha nie majac LT+ mozna grac w starsze tytuly gier np. quantum theorry i czy jak wgram LT+ czy tez bd mogl grac w te starsze gry??
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    tak ze starymi grami nic sie nie dzieje będa działały
    wszystkie nowe trzeba sprawdzic abgx360 v1.05 i wgrac lt+
     
  7. DamoS

    DamoS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli dasha moge wgrac nie majac lt+ lecz gry ktore maja zabezpieczenie ap2.5 nie beda dzialaly bez lt+
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  9. DamoS

    DamoS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  10. mad000

    mad000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    O co chodzi z tym agbx, żeby sprawdzić obraz. Co ten program sprawdza??
     
  11. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    nie możesz najpierw wgrać dasha ,
    bo jak włożysz grę z ap25 [nie mając LT+]
    to oflagujesz sobie konsole,
    flaga = BAN przy podłączeniu do XBL [podczas fali]


    abgx360 v1.05 ściąga odpowiednie patche i przygotowuje obraz
    gry tak aby BANa nie dostać !!!
    nie sprawdzisz abgx360 = BAN ,
    nie wgrasz LT+ = BAN
    wgrasz dasha 12625 [lub innego z serii 12xxx] i odpalisz grę z ap25 = BAN

    wgrasz LT+1.1 i obraz gry przelecisz abgx360
    i dopiero zainstalujesz nowego dasha
    WTEDY NIE MA BANA
    I MOŻNA NA RAZIE GRAĆ NA XBL BEZPIECZNIE
     
Wczytywanie...

Poleć forum