1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brotherhood: Blad w ABGX

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez z0nk31, Czerwiec 17, 2011.

  1. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Witam, pobralem z xbox-sky polska wersje ac:b i wyskakuje mi ten oto komunikat i nie wiem czy nagrywac (jezykowa wersja gry: Polskie napisy) Mam przerobke LT+

    Link do screena:

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blackdevil

    blackdevil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ożarów Mazowiecki
    Po prostu w bazie ABGX nie ma spolszczonej wersji AC.B jest anglojęzyczna stąd przy porównaniu CRC błąd wyskoczył.
     
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    ale moge nagrywac ?? pojdzie na LT+ po nagrnaiiu mimo komunikatu ??
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    @Gora
     
  6. blackdevil

    blackdevil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ożarów Mazowiecki
    Nie powinno być problemów oczywiście trzeba z tego co pamiętam grę patchem AP2.5 potraktować z tego co pamiętam choć nie jestem pewny dawno mnie tu nie było i pozapominałem co i jak.
     
  7. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    po prostu nagraj, ja też mam taki obraz i all działa, tylko nie graj online bo ban na 100%
     
  8. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    nagralem i czarny obraz
     
  9. RaksonPDZ

    RaksonPDZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Przedbórz, Bełchatów
    Tez tak zrobilem i milaem czarny obraz.
    Potem sie dowiedzialem ze trzeba spatchowac gre.
    Spatchowalem, jutro kupie plytke i zobaczymy :)
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    pokaz gore tego skanu tam gdzie jest o ap2.5 sector
     
Wczytywanie...

Poleć forum