1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brotherhood na Lite-On i LT 1.9 +

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Cris2k, Lipiec 21, 2011.

  1. Cris2k

    Cris2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Witam.
    Jestem tu nowy jak coś,tak więc witam Wszystkich.
    To teraz do rzeczy :)
    Mam najnowszy dash napęd Lite-On i przeróbkę LT 1.9+(Z tego co pamiętam,jeżeli czegoś takiego nie ma to napewno mam jakieś LT :).
    Co zrobić z Assassinem Brotherhood'em i tym cholernym AP2.5.
    Mam go poprostu nagrać czy jak?
    Proszę o odpowiedź :)
    Pozdrawiam,Cris2k
    PS:Jestem zielony w tych rzeczach więc proszę o wyrozumiałość jeżeli coś źle napisałem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    trzbeba dograc patch, sciagnij abgx w najnowszej wersji i sprawdz nim obraz a patch sie dogra i mozesz nagrywac
     
  4. Cris2k

    Cris2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Mam coś takiego:
    AP2.5 Replay sector is currlently verified,i reszta cała zielona.
    To mogę spokojnie nagrywać tak?
    PS:Czy moja konsola zostanie oflagowana przez MS?
     
  5. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    po aktualizacji teraz co byla sa nowe tablice AP 25 a abgx jeszcze ich nie dogrywa tylko to sa te stare tak ze jak zrobiles ta aktualizacje co byla to nie ruszysz.
     
  6. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    na razie nie pograsz w Brotherhooda na LT1.9... musisz poczekać na nowe patche do gier z AP2.5.
    Mają pojawić się już niedługo
     
  7. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    przed chwila mu to samo napisalem -.-' aha a robiles ta ostatnia aktualizacje co byla 3 dni temu ablo 2 dni ?
     
  8. Cris2k

    Cris2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Dobra.
    Jeżeli już będą te patche to proszę je tu umiescic :)
    Pozdrawiam!
     
  9. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak nie robiles tej aktualizacji co byla 2-3 dni temu to ruszy ci ze starymi ap 25
     
  10. Cris2k

    Cris2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    O_0
    Nie robiłem tej aktualki <yeah>
    To co mam zrobić?
     
  11. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Przezcytajcie pierwszy post : )
    Kolega nie wie jaką dokładnie ma przeróbkę. LT coś tam. Zgaduję więc, że nie flashował napędu w ostatnim czasie po aktualizacji usuwającej flasha. Chyba że się mylę. Jednak jeśli nie, to niestety przepuszczenie przez abgxa ci nie pomoże. Będziesz musiał wtedy dograć ręcznie patche pod wersję twojego dasha
     
  12. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak masz ogromne parcie na tą grę to nagrywaj - jak zaktualizujesz dasha do najnowszej wersji grę będziesz musiał nagrać od nowa dogrywając wcześniej najnowsze patche - jak nie szkoda Ci płyt to nagrywaj.
     
  13. Cris2k

    Cris2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Chris Von D,najpierw dałem aktualizacje i flash poszedł sie walić(za przeproszeniem)to poszedłem do serwisu i zrobiłem se przeróbkę jeszcze raz :)
    Od tamtego czasu konsola nie była podłączana do internetu.
     
  14. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    No to jednak się myliłem : )
    Czyli zrób jak koledzy wyżej podpowiadają. Jak nie masz zamiaru podłączać pod neta, to przepuść przez abgxa i nagrywaj. Jesli jednak masz zamiar być online, to wstrzymaj się troszkę i poczekaj na nowe patche ( długo to trwać nie będzie, a zaoszczędzisz płyty)
     
  15. Cris2k

    Cris2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Chris Von D i devil12,dzięki za pomoc koledzy :)
    Zaraz nagram i powiem czy działa.
     
  16. Cris2k

    Cris2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Działa!!
    Dzieki koledzy!

    Mozna /lock :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum