1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

brotherhood płyta nie jest obsługiwana? tylko ta gra

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ivansky880826, Grudzień 20, 2011.

  1. ivansky880826

    ivansky880826 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam problem, wiem ze był on juz na forum poruszany, jednak nie znalazłem jednosnzacznej odpowiedz, pozatym moj problem tak mi sie wydaje jest troche inny.
    Nagrywam AC: Brotherhood tak jak każdą gre programem imgburn. Nie wyskakuje zaden blad ani nic. Po wlaczeniu konsoli jest normalnie obrazek gry itp, jednak po probie uruchomia gry wyskakuje komunikat że płyta nie jest obsługiwana. Nie jest to wina przeróbki ponieważ działaja wszystkie inne gry nowsze duzo np: The Run, Modern warfare 3, Fifa 12, Batman Arkham City itp. Nie dziala tylko ta jedna jedyna gra.... Jezeli chodzi o Dashboard jest to 13599. Dodam jeszcze że od momentu przerobienia konsola nie była podlaczona do Internetu ponieważ jest to wersja fat to niema wifi tak wiec potrzebny byłby kabel a takiego nie posiadam.
    prosiłbym o pomoc...
    pozdrawiam

    ps. Nie wiem czy to bedzie ważne ale jest to wersja z polskimi napisami a dokładnie ta:
    Konsole :: Assassin's Creed: Brotherhood - Assassin's Creed III *2010* [Multi10-PL] [PAL] [XBOX360-ANDI]

    a dodatkowo probowałem już tego: (bez efektu):
    Artykuły | Elektroniczny Czarodziej
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Wgrałeś patche ?

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  4. ivansky880826

    ivansky880826 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tzn co masz dokladnie na mysli?? bo ja mam xboxa od 2 miesiecy i nie wiem o co dokladnie chodzi...
     
  5. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
  6. ivansky880826

    ivansky880826 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok a wytlumaczycie mi tylko czy jak mam sflaszowana konsole to przypadkiem nie mam wgranego tego jakiegos LT? jak moge to sprawdzic ? czy jak wgram np cos starszego to nie beda mi dzialac nowsze gry? z tego co sie dowiedzialem to mam lt+ 2.0
     
  7. ivansky880826

    ivansky880826 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dodam jeszcze ze sciagnalem patcha zrobilem patchowanie programem ppf - o -matic, pozniej ze 3 razy agbx360 verfikacja i wszystko wyszlo ok nie pojawiła sie informacja na czerwowno o sectorach tylko na zielono ze zostały zweryfikowane... wiec juz nie wiem co mam zrobic...
     
Wczytywanie...

Poleć forum