1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

brudna płyta

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez kobebryant24, Wrzesień 9, 2009.

  1. kobebryant24

    kobebryant24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , tak to sie przedstawia , pozyczam od kumpla 2 gry (GoW2 i Fallout 3) instaluje na dysku odpalam gram a tu wyskakuje ze brudna plyta , kurcze przeciez gram z dysku , wiec o co Chodzi ? tak sie dzieje po ok.15-30 min grania ( dysku)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Kup nowy dysk ten ma bad sektory.
     
  4. kobebryant24

    kobebryant24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale jak nie gram z dysku to jest tak samo , a plyta wcale nie jest brudna
     
  5. KrzQ1

    KrzQ1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    zla kopia plyty?
    gry kopie?
     
  6. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jakby były to złe kopie to by się nawet nie nagrało na dysk.
     
  7. furman11

    furman11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wschowa
    Po prosu masz skopane płyty tak samo miałem. Po nagraniu tego samego obrazu gra działała normalnie. Źle się płyta nagrała.
     
  8. Trigun

    Trigun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pyskowice
    Kup oryginał i problem zniknie.
     
  9. Brabus535

    Brabus535 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    217
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Trigun skończ z tym spamem i nabijaniem postów takimi wypowiedziami.
     
  10. Mizuro

    Mizuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Proponuję Ci sformatować ten dysk i przystosować go na nowo do współpracy z ixklocem
    tym razem robiąc to poprawnie.
    Sam dawno temu miałem ten problem który jednak zniknął po tym zabiegu.

    Pozdro i powodzenia.
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ja tak samo stawiam na dysk, nawet jak grasz z płyty konsola czyta z dysku.
     
  12. kobebryant24

    kobebryant24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mizuro mógłbys napisac jak mam to zrobic ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum