1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brunswick Pro Bowling (Kinect 2011) aktualizacja konsoli ....

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tosiakk, Kwiecień 11, 2011.

  1. tosiakk

    tosiakk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po wsadzeniu płytki do XBOX-a prosi o aktualizacje konsoli (rozumiem ze dashborda).
    Czy mogę bezpiecznie robic ta aktualizacje ?

    Wszystkie gry z kinectem do tej pory mi działały tzn : adventure, dance central, tygrysek, harry pother i inne.

    Nie chciałabym żeby mi coś się skasztaniło :(

    Mam białego XBOX-a chyba Arcade (dysk 60GB), przeróbka nie wiem jaka ale gry muszę paczować na WAVE2 wszystkie.
    Napęd jeśli dobrze rozpoznaje to TOSHIBA SAMSUNG.

    Proszę o informacje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tak chodzi o update dasha. Updatuj, beda ci dzialac wczesniejsze gry.
     
  4. tosiakk

    tosiakk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    super - konsola się wywaliła tzn caly czas pisze ze chce zrobić update i za chwile ze płyta brudna .:(
    Płyta wypalana kilka razy z patchem wave na 2 z zachowywaniem system update (tak mi ktoś kiedyś kazał wypalać gry)

    teraz nie działa żadna poprzednia gra :(

    caly czas mam monit zeby wejsc na live i zrobic update systemu.

    można bezpiecznie podłączyć pod neta i zrobić update ?
     
  5. regeman85

    regeman85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    316
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie zrobisz update z paczowanej gry
    sciagnij sobie dash nagraj na dvd albo pendrive i zaktualizuj albo do live sie podłącz
     
  6. tosiakk

    tosiakk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    udało się wszystko faktycznie działa.

    Wcześniej Adventure i Tygrysa instalowałam (uruchamiałam) z oryginałów - kręgle natomiast z nagrywanej.

    Temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum