1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Brutal Legend - problem ze skanami Abgx ?

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez k4cz0r, Czerwiec 23, 2011.

  1. k4cz0r

    k4cz0r Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Olsztyn
    Jak każdą ściągniętą grę, standardowo przeskanowałem Abgx...teraz ściągnałem Brutal Legend [ledwie znalezione i ściągane ponad 1 dzień]. I....mały kłopot, screen:

    [​IMG]

    Co z tym zrobić ? SSv2, Wave 4th, z tym jest ok...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. k4cz0r

    k4cz0r Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Olsztyn
    Ok, Abgx "zfixował" ten DMI, wypaliłem płytę ale niestety nie działa [po włożeniu do konsoli kompletnie jej nie widzi, jest Otwórzy dysk]. Bo czy przy 3 wave nie powinienem zrobić SSv1 [jest 2] ?
     
  5. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @k4cz0r:
    Wersja SS bez znaczenia w takim przypadku (ale lepiej SSv2). Pokaż pełen log z już wypalonej płyty DVD, napisz również jaki FW siedzi w napędzie.
     
  6. k4cz0r

    k4cz0r Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Olsztyn
    Log z wypalonej płyty ? FW w napędzie...? Translate, please! :) Xboksa mam dopiero od paru dni... ;) Zaznaczę tylko, że gry tj. Crysis 2, Fifa Street 3, FIFA 11, GoW 2 czy Alan Wake chodzą bez zarzutu więc to nie wina napędu konsoli/nagrywarki. Albo wadliwa płyta [Verbatim....o dziwo] albo coś z obrazem.
     
  7. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @k4cz0r:
    W abgx360 masz możliwość przeskanowania wypalonej płyty.

    FW czyli którą wersję iXtreme (przeróbka itp.).
     
  8. k4cz0r

    k4cz0r Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Olsztyn
    Umm...wyszło mi takie cacko klik. To jak sam się domyślam, po prostu źle wypalona/błędna płyta ? FW - LT+ 1.9
     
  9. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @k4cz0r:
    Dokładnie, cokolwiek to jest Xbox na pewno tego nie odczyta.

    Były jakieś błędy przy nagrywaniu?
     
  10. k4cz0r

    k4cz0r Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Olsztyn
    Szczerze mówiąc nie wiem....nagrywam na kompie ojca, ja mam laptopa i troszke strach nagrywać w nie wiadomo jakiej nagrywarce [laptop Samsung R540-JT03PL]. Mówiłem ojcu, żeby przez 30 min nie podchodził do kompa [tyle się nagrywa średnio u mnie gra na x4], ale poszedł i mówi że płyta wyszła sama a na monitor nie spojrzał. To już dziwne, bo płyta zawsze zostaje w środku po prawidłowym nagraniu i weryfikacji....
     
  11. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @k4cz0r:
    Może nie było weryfikacji (nie zaznaczyłeś opcji) i po skończonym nagrywaniu tacka się wysunęła.

    Tak czy siak, ta płyta jest do wyrzucenia i musisz nagrać grę jeszcze raz.
     
  12. k4cz0r

    k4cz0r Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Olsztyn
    Nie, weryfikacja była na pewno. Podczas weryfikacji może własnie był jakiś błąd bo podczas nagrywania pierwszej gry, gdy jeszcze nie wiedziałem, że trzeba z tak niską prędkością i nagrałem z x6 to też podczas weryfikacji tacka się wysuneła.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. -=SETH=-
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    281
  2. Lukos
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    1724
  3. Yaboll
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    486
  4. kylex
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    498
  5. kylex
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    579

Poleć forum