1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bug w shift 2 nieumozliwiajacy gre! :(

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Batonax, Kwiecień 23, 2011.

  1. Batonax

    Batonax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Teraz odpalilem shifta2 na xie, wczytalem save i ukazal mi sie tor treniengowy (ten na poczatku gry ktory ocenia poziom trudnosci) wylaczylem gre i ponownie odpalilem. To samo. Wylaczylem konosle i znow odpalilem gre. To samo. Przeszedlem test. Niestety wszystkie mistrzostwa mam zablokowane procz tego D. Na nastepny musze miec 2 poziom. Problem w tym, ze mam 17 i pisze mi ze mam 35% kariery. Usunelo mi bonusowe auta (kod vip z nfs hp) lecz te kupione mam. Prosze pomocy!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 87gelu87

    87gelu87 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    166
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    masz pecha nic nie zrobic u mnie nic takiego nie wystepuje
     
  4. ronnin

    ronnin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ze strony EA można spodziewać się takich błędów z save'ami, w fifie 09 też miałem problem z tym :/
     
  5. Batonax

    Batonax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No na to wyglada :(

    [​IMG]

    Zgłosiłem na oficjalnym forum ;)

    @down
    watpie, ale nadzieja umiera ostatnia .
     
  6. ronnin

    ronnin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ok zgłosiłeś, ale czy zwrócą Ci save'y ? . najlepiej żeby jakieś patche wypuścili
     
Wczytywanie...

Poleć forum