1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bulledstorm - Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez damiancyn19, Luty 25, 2011.

  1. damiancyn19

    damiancyn19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!

    Mam problem z grą Bulledstorm(nie wiem czy dobrze) mam LT+ 1.1 Need for speed hot pursit działa a ta gra nie chce i wymaga aktualizacji

    O co z tym chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie.
     
  4. damiancyn19

    damiancyn19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli? o co chodzi? mam zły firmware czy jakies nowe zabezpieczenie od ms?
     
  5. ZZ123

    ZZ123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bora Bora
    Firmware dobry, musisz tylko zaktualizować dasha i będzie pięknie chodzić.
     
  6. Xbox-Master

    Xbox-Master Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak masz przerobianą konsolke i trzeba aktylizować dasha istnieje ryzyko bana :D?
     
  7. damiancyn19

    damiancyn19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ok ale ja juz mam zbanowana konsole czy macie link do tego dasha?
     
  8. Xbox-Master

    Xbox-Master Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a co się dzieje jak ma się bana :D ?
     
  9. damiancyn19

    damiancyn19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Xbox-Master nie możesz się połączyc do xbox live. Ale w single-player mozesz grac normalnie
     
  10. Xbox-Master

    Xbox-Master Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a gdy bym sobie kupił nowy xbox-live to znów było by normalnie ? :D
     
  11. damiancyn19

    damiancyn19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie jak juz to nowa konsole, masz link do tego najnowszego dasha?
     
  12. Xbox-Master

    Xbox-Master Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie przykro mi ;( a jak bym miał przerobiona konsolke i nie miał bana i grał offline a jak bym potem dał znów orgynalny sofr wrocił do starego to mogę normalnie grać online :D bez bana :D?
     
  13. cheery

    cheery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  14. Xbox-Master

    Xbox-Master Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to ja nie podłancze do neta nie ma możkiwośći aby dostać bana :D ?
     
  15. magiczny

    magiczny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    597
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    W takim wypadku twoja konsola może zostanie tylko oflagowana. Wtedy bana dostaniesz automatycznie po podłączeniu się do internetu.
     
  16. Xbox-Master

    Xbox-Master Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nawet jak zmienie znów na orgnalny soft xboxa 360 :D ?
     
  17. damiancyn19

    damiancyn19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Xbox-Master załóż swój temat jeżeli chcesz, a moje pytanie jest takie czy jeżeli zrobie najnowszego dasha i mam lt+ 1.1 to AC: B, NFS: HP i Fable 3 bedzie dzialac?

    Odświeżam
     
  18. Xbox-Master

    Xbox-Master Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  19. damiancyn19

    damiancyn19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    prosze mi odpowiedziec na powyzsze pytanie
     
  20. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tak te gry będą działać.
     
  21. damiancyn19

    damiancyn19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dziekuje dziala mi bulletstorm i nfs hp tez dzieki temat do zamkniecia
     
Wczytywanie...

Poleć forum